У другому тендері Держкомтелерадіо на закупівлю сет-топ-боксів переміг «РКІ – Консалтинг»

7 Липня 2012
7607
7 Липня 2012
12:33

У другому тендері Держкомтелерадіо на закупівлю сет-топ-боксів переміг «РКІ – Консалтинг»

7607
Компанія запропонувала такі ж тюнери, як і «Ромсат» у попередньому тендері, але за дешевшою ціною
У другому тендері Держкомтелерадіо на закупівлю сет-топ-боксів переміг «РКІ – Консалтинг»

ТОВ «РКІ - Консалтинг» перемогло в тендері Державного комітету з питань телебачення і радіомовлення на додаткове придбання сет-топ-боксів для малозабезпечених верств населення у кількості 200 тисяч штук на суму 100 млн грн, виділених додатково з державного бюджету. Про це повідомляє прес-служба Держкомтелерадіо.

 

Рішення про переможця тендеру прийняв комітет з конкурсних торгів Держкомтелерадіо.

 

Перед цим було проведено оцінку конкурсних пропозицій двох учасників - ТОВ «РКІ - Консалтинг» і ТОВ «Стронг Юкрейн».

 

«РКІ - Консалтинг» запропонував телетюнери Trimax TR-2012 HD (такі ж, як на попередньому тендері пропонувала компанія «Ромсат») за ціною 485,94 грн за одиницю. Пропозиція Strong Ukraine була на 86 копійок дорожчою - тюнери Strong SRT 8500 і Strong SRT 8502 за ціною 486,80 грн за одиницю.

 

У попередньому тендері на закупівлю 685 тис. пристроїв суму 333,450 млн грн переміг якраз Strong Ukraine за рахунок дешевшої на 20 копійок ціни, ніж у конкурента. Другим учасником тендеру була компанія «Ромсат», яка запропонувала тюнери Trimax TR-2012 HD за ціною 487 грн за одиницю.

 

Нагадаємо, що безкоштовно сет-топ-бокси від держави отримають малозабезпечені громадяни, які до 1 липня 2012 року звернулися до місцевих управлінь праці та соціального захисту населення із відповідною заявою. Це такі категорії громадян:

- усі інваліди першої та другої групи (у тому числі інваліди війни цих груп);

- інваліди війни третьої групи;

- особи, які виховують дитину-інваліда, за умови що дитина проживає особи з малозабезпечених сімей, які отримують державну допомогу згідно із Законом України «Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім'ям»;

- особи, на яких поширюється право на отримання субсидії для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг протягом опалювального періоду 2011-2012 років.

 

Якщо до 1 липня не набереться стільки заяв, скільки телетюнерів закуплено за кошти держбюджету, термін прийому заяв буде продовжено, обіцяв раніше голова Держкомтелерадіо Олександр Курдінович. Однак, на його думку, Держкомтелерадіо матиме іншу проблему: заяв буде більше, ніж пристроїв, на які поки що передбачено кошти.

 

Станом на кінець травня від громадян надійшло 650 тис. заяв на отримання безкоштовного сет-топ-бокса.

 

«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7607
Читайте також
28.03.2012 13:00
Анатолій Мар’єнко, Теодор Наритник, для «Детектор медіа»
5 769
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Зеленый кружок
4311 дн. тому
К Курдиновичу : "Пилите , Шура , пилите " . (c)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду