Strong привіз першу партію сет-топ-боксів

13 Березня 2012
11502
13 Березня 2012
19:18

Strong привіз першу партію сет-топ-боксів

11502
Strong привіз першу партію сет-топ-боксів

Перша партія сет-топ-боксів для прийому цифрового ефірного сигналу DVB-T2 вже є в Україні. Про це повідомляє Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на своїй офіційній сторінці у Facebook, посилаючись на інформацію «гарячої лінії» Держкомтелерадіо та ТОВ «Зеонбуд».

 

Генеральний директор компанії «Зеонбуд», що є провайдером чотирьох цифрових загальнонаціональних мультиплексів, Віктор Галич повідомив «Детектор медіа», що в продаж сет-топ-бокси мають надійти після 27 березня, їх постачає компанія Strong Ukraine.

 

За інформацією журналу Mediasat, йдеться про модель Strong 8500. Також приймачі DVB-T2 в Україну постачатиме компанія «Ромсат» - модель Trimax TR-2012HD.

 

Нагадаємо, що до 21 березня триває оголошений Держкомтелерадіо тендер на постачальника сет-топ-боксів для незаможних верств населення.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11502
Читайте також
28.03.2012 13:00
Анатолій Мар’єнко, Теодор Наритник, для «Детектор медіа»
5 769
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Капітан Україна
4423 дн. тому
Обіцяного, як відомо, три роки чекають. А на сьогодні у всіх інтернет магазинах : Цифровой эфирный ресивер Trimax TR-2012 HD - 598.00 грн.(Нет на складе) Цифровой эфирный ресивер Strong SRT 8500 HD DVB-T2 - 598.00 грн.(Нет на складе) Количество ресиверов - будет ограниченно, так как желающих приобрести очень много.
Симферополь
4425 дн. тому
Сколько будет стотит эта китайская коробочка? Говорят что цена буде в пределах 700 -900 грн. Но ведь за эти деньги можно купить спутниковый комплект. Где оещанные приставки за 250 грн ?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду