ТВі досі вимкнено в мережах «Тріолану» – нібито через рішення Нацради

23 Липня 2012
8148
23 Липня 2012
11:48

ТВі досі вимкнено в мережах «Тріолану» – нібито через рішення Нацради

8148
«Тріолан» припинив роботи з відновлення ТВі через «ажіотаж навколо цієї події»
ТВі досі вимкнено в мережах «Тріолану» – нібито через рішення Нацради

Станом на 11:30 понеділка, 23 липня, телеканал ТВі досі вимкнено в мережах операторів кабельного телебачення, що працюють під торговою маркою «Тріолан», в 11 містах України. Замість ТВі транслюється телеканал Національного банку України «Банк-TV» (БТБ).

 

Зараз ТВі готує запит до компаній з проханням офіційно повідомити причини вимкнення каналу. Про це «Детектор медіа» сказав заступник генерального директора ТВі Олександр Півнюк. Якщо причина полягає в технічній несправності, то телеканал хоче дізнатися, коли вона буде усунена.

 

Тим часом на сторінці «Тріолану» у Facebook 23 липня з'явилося повідомлення, що технічні роботи з відновлення телеканалу ТВі припинені: «Це викликано ажіотажем навколо цієї події. З мухи зробили слона і тепер із цим слоном потрібно розбиратися...».

 

Раніше «Тріолан» закликав своїх абонентів дивитися ТВі в інтернеті, доки тривають технічні роботи.

 

У Facebook «Тріолан» пояснив, що технічний збій і заміна ТВі на БТБ сталися під час виконання рішення Національної ради з питань телебачення і радіомовлення про включення всіх цифрових телеканалів до універсальної програмної послуги.

 

«У межах рішення Нацради (від 11 липня) про те, що всі ефірні цифрові канали повинні бути в кабельній мережі, наші інженери проводять роботи на предмет технічної можливості виконання цього рішення. Учора (20 липня) відбулася технічна поломка, після чого відбулася автоматична заміна телеканалу ТВі на БТБ. Найближчим часом технічні питання будуть вирішені, але залишається питання про те, що необхідно для того, щоб включити додаткові канали в кабель: потрібно якісь вимкнути, а який саме буде переліка телеканалів, який залишиться, ми поки не знаємо», - повідомляє «Тріолан».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8148
Читайте також
31.07.2012 18:59
Юрий Крайняк, для «Детектор медіа»
18 053
24.07.2012 08:21
для «Коммерсантъ Украина»
14 693
19.07.2012 17:09
Мар'яна Закусило
26 339
19.07.2012 09:22
Юрий Крайняк, для «Детектор медіа»
26 145
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Зеленый кружок
4296 дн. тому
Гнилая контора . Иначе , как Трианал ее у нас и не называют.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду