Харківський «Тріолан» натякає, що Simon відключив себе сам?

27 Липня 2012
12055
27 Липня 2012
12:25

Харківський «Тріолан» натякає, що Simon відключив себе сам?

12055
«Тріолан» просить Simon перевірити якість сигналу або повідомити нові параметри мовлення
Харківський «Тріолан» натякає, що Simon відключив себе сам?

Харківські компанії «ІТ. Сервіс» і ТРК «Епсілон ТВ», які працюють під торговою маркою «Тріолан», натякають на те, що телеканал Simon сам вимкнув свій сигнал. Це випливає з їхніх листів, які телеканал отримав 26 липня, повідомив «Детектор медіа» головний редактор телеканалу Володимир Мазур.

 

«22 липня з невідомих нам причин відбулося зникнення сигналу. Прошу призначити робочу групу фахівців телеканалу, з метою перевірки якості мовлення каналу "Сімон" в ефірі, або повідомити нові параметри мовлення, якщо вони були вами змінені», - йдеться в листах директорів компаній-провайдерів до керівника ТРК «Сімон», копії яких оприлюднив сайт медіагрупи «Об'єктив».

 

 

 

 

За словами Володимира Мазура, листи надійшли вчора, 26 липня, кур'єрською поштою. Судячи зі штампів, їх було надіслано 25 липня, а датовані вони 23 липня. У листах повідомляється, що сигнал Simon зник 22 липня, хоча насправді в мережах «Тріолану» канал вимкнули ще 20 липня.

 

За словами головного інженера ТРК «Сімон» Юрія Бочарникова, ніякого зникнення сигналу на всьому його шляху від ефірної апаратної до вежі ХОРТПЦ і безпосередньо передачі в ефір не було ані 20, ані 22 липня, ані в наступні дні.

 

Станом на 27 липня Simon досі відсутній в мережах «Тріолану», хоча він як ефірний канал входить до універсальної програмної послуги і його ретрансляція обов'язкова для всіх провайдерів Харкова. Телеканал поки що не готує документів для звернення до суду, хоча й не виключає такого розвитку подій.

 

Володимир Мазур нагадує, що президент ТМ «Тріолан» Роман Сальніков уже називав дві різні причини вимкнення каналу Simon. 20 липня він пояснив це технічними проблемами, можливо, через погодні умови, та пообіцяв усунути негаразди. 24 липня під час прес-конференції Роман Сальников повідомив журналістам, що мовлення каналу Simon припинилося з вини нетверезого співробітника «Тріолану», при цьому керівництво не виключає можливості політичних мотивів у цьому вчинку.

 

Телеканал Simon офіційно ретранслює телеканал ТВі. 20 липня ТВі зник з усіх кабельних мереж «Тріолану» в 11 містах, і досі відсутній.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12055
Читайте також
31.07.2012 18:59
Юрий Крайняк, для «Детектор медіа»
18 051
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
iooi
4292 дн. тому
схема известна - по этой схеме отключали в харькове АТН и ФОРУ сначала технические проблемы- потом спор хозяйствующих субьектов потом неуплата налогов и ВСЁ..А теперь в харькове ЦАРИТ Седьмой канал кернеса -12 часов слив компромата на помаранчевых Авакова и т.д и 10 часов восхваления Кернеса как МЭРА и 2 часа реклама гостроленко(писаренко) МАМКИ олесика космического да" красуни-типа блондинки бережной ВСЁ!!! смотреть нечегго Не веришь вот ссылка как МАМКА олесика Все нанятые сейчас будут потом отдавать долги ПР после выборов 2012 вот тут была статья введи в поисковик название (( Семь шагов что бы не стать другу врагом.)) и почитай как можно не отдавать долги.. И.Горина укладывала асфальт
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду