ТВі вимкнули з кабельних мереж в 11 містах (ДОПОВНЕНО)

20 Липня 2012
15010
20 Липня 2012
20:30

ТВі вимкнули з кабельних мереж в 11 містах (ДОПОВНЕНО)

15010
Керівництво київських операторів пояснює це ремонтом обладнання
ТВі вимкнули з кабельних мереж в 11 містах (ДОПОВНЕНО)

ТВі без попередження вимкнули у мережі «Тріолан», повідомляє сайт каналу. Наразі програми ТВі недоступні для перегляду в 11-ти містах України. Це, зокрема, Дніпропетровськ, Донецьк, Запоріжжя, Київ, Луганськ, Одеса, Полтава, Сімферополь, Суми, Харків, Чугуїв, аудиторія яких, за даними каналу, складає близько 200 тисяч глядачів.

 

Замість ТВі у перелічених містах транслюють канал БТБ, засновником якого є Національний банк України. Генеральний директор телеканалу БТБ Світлана Криворучко заявляє, що трансляція БТБ кабельними операторами здійснюється згідно з рішенням Нацради з питань телебачення і радіомовлення, а не за рахунок відключення телеканалу ТВі, зазначає «Інтерфакс-Україна».

 

За словами заступника директора з питань розвитку мережі ТВі Олександра Півнюка, керівництво київських операторів, зокрема, Світлана Остапенко пояснює такі зміни ремонтом обладнання: «ТВі не транслюватиметься, доки його не відремонтують».

 

«Враз, в один момент, виключити по всій мережі телеканал - це нас дуже сильно хвилює. Треба розбиратись з засновниками "Тріолану", вони, певно, бояться за свій бізнес. Нашим глядачам ми пропонуємо - якщо ви бачите проблеми із сигналом каналу ТВі - надсилайте нам на пошту signal@tvi.ua і ви можете в судовому порядку звертатись до своїх операторів, щоб вам включили той канал, на який ви підписувались», - каже Олександр Півнюк.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15010
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду