Kyiv Post призупинив роботу українсько-російської версії сайту

12 Березня 2012
13247
12 Березня 2012
12:33

Kyiv Post призупинив роботу українсько-російської версії сайту

13247
Планує оновити її в травні
Kyiv Post призупинив роботу українсько-російської версії сайту

Газета Kyiv Post тимчасово призупиняє роботу українсько-російської версії, щоб перезапустити її оновленою в травні цього року. Так головний редактор Kyiv Post Брайан Боннер прокоментував «Детектор медіа» інформацію про нібито закриття українсько-російської версії.

 

«Ми не закриваємо українсько-російську версію - ми зменшуємо свою увагу до неї. Наразі стосовно українсько-російського сайту застосовується стратегія редизайну. Нова версія повинна вийти в травні і вона не буде настільки амбіційною, якою вона є зараз, оскільки ми не маємо для цього достатньо ресурсів. Нова версія, можливо, буде включати лише перекладні статті з англійської», - прокоментував пан Боннер.

 

На запитання, чи були звільнені у зв'язку із цим працівники редакції, головний редактор відповів: «Минулого понеділка (5 березня. - ТК) через економічні негаразди ми втратили чотирьох працівників». Також він зазначив, що дохід з реклами не давав настільки високих показників, які очікувалося.

 

Пан Боннер повідомив, що головний редактор українсько-російської версії Наталя Васютин продовжує працювати на посаді web-project-manager. За його словами, вона очолюватиме оновлений українсько-російський сайт.

 

«Ми хочемо бути повносервісним сайтом із постійно оновлюваною стрічкою новин з різноманітними новинними розділами, але ми не маємо зараз достатньо людей, щоб робити це... Все одно ми намагатимемося давати людям найкраще з того, що вироблятиме редакція», - говорить пан Боннер.

 

Нагадаємо, українсько-російський сайт Kyiv Post працює з 2010 року.

 

Газета Kyiv Post належить Мохаммаду Захуру.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13247
Читайте також
26.04.2011 19:53
Олег Ельцов, «Українська правда. Блоги»
36 509
19.04.2011 11:42
Олег Бардяк, для «Української правди»
34 430
29.07.2009 14:29
для «Детектор медіа»
29 588
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду