Директором Kyiv Post став Джеймс Філліпофф. Газета розширює штат

4 Серпня 2009
4389
4 Серпня 2009
13:39

Директором Kyiv Post став Джеймс Філліпофф. Газета розширює штат

4389
Директором Kyiv Post став Джеймс Філліпофф. Газета розширює штат

За інформацією «Детектор медіа», генеральним директором газети Kyiv Post призначено Джеймса Філліпоффа (James Phillipoff). Таким чином, він очолив прес- та інтернет-напрямки інвестиційної діяльності групи компаній ISTIL, власник якої Мохаммад Захур придбав Kyiv Post.

 

Як повідомляють джерела ТК, раніше пан Філліпофф був генеральним директором компанії «Поверхность ТВ» - одного з інвестиційних проектів корпорації ISTIL.

 

У групі компаній ISTIL відмовилися коментувати інформацію про призначення Джеймса Філліпоффа.

 

При цьому в ISTIL повідомили, що газета Kyiv Post розвиватиметься в напрямку об'єктивної розслідувальної журналістики та розширюватиме штат. «Довгострокова мета інвестицій - зробити Kyiv Post джерелом незалежних та об'єктивних новин №1 в Україні», - зазначив піар-директор ISTIL Руслан Леоненко.

 

«Новий власник дотримується принципів журналістської і редакційної незалежності. Необхідність у розслідувальній журналістиці актуальна для всієї України, розслідувань не вистачає не лише на сторінках Kyiv Post», - розповів ТК Браян Боннер (Brian Bonner), який і надалі залишається головним редактором видання.

 

За його словами, новий власник хоче збільшити штат Kyiv Post, кількість сторінок, наклад. «Рік тому ми були більшою газетою, ніж зараз: перед кризою в нас було 40 сторінок, тепер 16, оскільки в нас немає іншої фінансової підтримки, окрім прибутків від реклами», - каже пан Боннер.

 

Кого саме планують запросити до роботи в Kyiv Post, головний редактор не уточнює. «Нині газети переживають не найкращі часи, і на ринку чимало журналістів, які хотіли би повернутися в професію», - каже він. Наразі в штаті Kyiv Post працюють 22 співробітника, в тому числі три редактори і вісім журналістів.

 

На базі друкованого видання Kyiv Post та його онлайн-версії ISTIL має намір відкривати нові проекти. Зокрема, в коментарі своєму виданню новий власник Kyiv Post Мохаммад Захур сказав, що планує розвивати бренд у друкованій версії, в інтернеті та в інших медіаканалах.

 

Як уже повідомляла ТК, 29 липня стало відомо, що власник холдингу KP Media Джед Санден продав англомовний тижневик Kyiv Post бізнесмену Мохаммаду Захуру. Сума угоди з купівлі-продажу, за оцінкою інвестиційної компанії Dragon Capital, становить 1,1 млн доларів. Як повідомив газеті Kyiv Post Джед Санден, отримані кошти він спрямує на розвиток проектів KP Media, серед яких журнали «Корреспондент», «Афиша», довідник Kyiv Business Directory та портали Korrespondent.net, Bigmir.net.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4389
Теги:
Читайте також
29.07.2009 14:29
для «Детектор медіа»
29 604
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Novun
5298 дн. тому
«АФИША» ДВОЙНЫХ КИДКОВ http://starlife.com.ua/posts/afisha-dvojnyih-kidkov.html
Гость
5381 дн. тому
Жаль, что ТК пишет о назначениях и увольнениях всяких людей, и ни слова об уходе с ТК Отара Довженко...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду