Генеральним директором Kyiv Post замість Філліпоффа буде Майкл Віллард

18 Липня 2011
17773
18 Липня 2011
18:33

Генеральним директором Kyiv Post замість Філліпоффа буде Майкл Віллард

17773
Генеральним директором Kyiv Post замість Філліпоффа буде Майкл Віллард

Новим генеральним директором Kyiv Post призначено відомого піарника американського громадянства Майкла Вілларда. Сьогодні, 18 липня, власник газети Мохаммад Захур офіційно представив його колективу, повідомляється на сайті видання.

 

Попередній гендиректор, Джим Філліпофф, залишиться директором ЗМІ і телекомунікацій в ISTIL Group, групі компаній, що належать Захуру.

 

Нове призначення пан Захур прокоментував так: «Я пригласил его на работу, поскольку понимаю, что у него за плечами послужной список во всех важных для проекта сферах: журналистике, рекламе, маркетинге, отношениях с властями,- сказал Захур. - У него есть именно такой набор связей и опыта, который необходим Kyiv Post для успеха на высоко конкурентном рынке СМИ. Майкла я пригласил, чтобы сделать наш проект более коммерчески успешным».

 

Віллард, зі свого боку, зауважив, що має намір потягом шести місяців розробити стратегію руху Kyiv Post вперед.

 

66-річний Майкл Віллард - громадянин США. Він залишиться генеральним директором рекламного і PR - агентства Willard Group, що має головний офіс у Києві і представництва у Москві і Стамбулі. Контрольний пакет компанії минулого року придбало британське агентство  All About Brands, але вона продовжує працювати під брендом Willard Group.

 

З 1994 по 1998 роки Віллард був керівним директором рекламної і PR - групи Burson-Marsteller по Україні та Росії, у 1998 році він викупив київський підрозділ компанії.

 

У США Віллард протягом 8 років працював радником покійного сенатора Роберта Берда і сенатора Джея Рокфеллера, штат Вест Вірджинія. Також працював у компанії United Press International (1968 - 1976 рр).

 

«Детектор медіа»

Фото www.kyivpost.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17773
Читайте також
29.07.2009 14:29
для «Детектор медіа»
29 601
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду