detector.media
12.03.2012 12:33
Kyiv Post призупинив роботу українсько-російської версії сайту
Планує оновити її в травні

Газета Kyiv Post тимчасово призупиняє роботу українсько-російської версії, щоб перезапустити її оновленою в травні цього року. Так головний редактор Kyiv Post Брайан Боннер прокоментував «Детектор медіа» інформацію про нібито закриття українсько-російської версії.

 

«Ми не закриваємо українсько-російську версію - ми зменшуємо свою увагу до неї. Наразі стосовно українсько-російського сайту застосовується стратегія редизайну. Нова версія повинна вийти в травні і вона не буде настільки амбіційною, якою вона є зараз, оскільки ми не маємо для цього достатньо ресурсів. Нова версія, можливо, буде включати лише перекладні статті з англійської», - прокоментував пан Боннер.

 

На запитання, чи були звільнені у зв'язку із цим працівники редакції, головний редактор відповів: «Минулого понеділка (5 березня. - ТК) через економічні негаразди ми втратили чотирьох працівників». Також він зазначив, що дохід з реклами не давав настільки високих показників, які очікувалося.

 

Пан Боннер повідомив, що головний редактор українсько-російської версії Наталя Васютин продовжує працювати на посаді web-project-manager. За його словами, вона очолюватиме оновлений українсько-російський сайт.

 

«Ми хочемо бути повносервісним сайтом із постійно оновлюваною стрічкою новин з різноманітними новинними розділами, але ми не маємо зараз достатньо людей, щоб робити це... Все одно ми намагатимемося давати людям найкраще з того, що вироблятиме редакція», - говорить пан Боннер.

 

Нагадаємо, українсько-російський сайт Kyiv Post працює з 2010 року.

 

Газета Kyiv Post належить Мохаммаду Захуру.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY