Звільнена раніше Олеся Олешко повернулася в Kyiv Post на нову посаду

7 Травня 2011
29066
7 Травня 2011
15:16

Звільнена раніше Олеся Олешко повернулася в Kyiv Post на нову посаду

29066
Звільнена раніше Олеся Олешко повернулася в Kyiv Post на нову посаду

Звільнена наприкінці квітня журналістка Олеся Олешко повернулася в Kyiv Post на нову посаду - редактора соціальних медіа (Social Media Editor). Цю інформацію ТК підтвердила пані Олешко особисто.

 

Нагадаємо, Олесею Олешко було звільнено разом зі ще одним співробітником Kyiv Post Пітером Берном. Як повідомлялося раніше, звільненню нібито підлягали усі, хто не підписав листа на підтримку Браяна Боннера або підписав його із застереженням. Самі ж журналісти причини звільнення не коментували. У свою чергу Браян Боннер заперечив наявність зв'язку між звільненнями Олесі Олешко та Пітера Берна і тим фактом, що ці журналісти не підтримали його під час конфлікту з видавцем

 

Зазначимо, раніше «Дуся» уже повідомляла, що Олесі Олешко запропонували повернутися у видання, однак тоді журналістка ще обдумувала пропозицію.

 

«Конфлікт з Браяном ми вирішили. Під час розмови він визнав, що моє звільнення було помилкою, і тому відповідно запропонував мені цю посаду. Власне, це те, що я хотіла робити і тому я на неї погодилася», - говорить Олеся Олешко.

 

Відтепер в обов'язки пані Олешко буде входити просування Kyiv Post в соціальних мережах: «Ще на початку квітня я їздила в США, у мене був там тренінг із соціальних медіа, який мені дуже сподобався, і, власне, тепер набуті знання, я хочу застосовувати на цій посаді... Хочу використовувати соціальні мережі, як джерело для матеріалів, як джерело для героїв, для цікавих сюжетів. Я бачила, як це роблять медіа в Америці, а в нас в Україні це ще починається, мені буде цікаво це розвивати».

 

Інформації щодо перспектив повернення Пітера Берна до редакції Kyiv Post наразі немає.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
29066
Читайте також
26.04.2011 19:53
Олег Ельцов, «Українська правда. Блоги»
36 518
19.04.2011 11:42
Олег Бардяк, для «Української правди»
34 436
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду