Янукович вважає недемократичним з’являтися на «Шустер live» без особистого дзвінка ведучого

26 Грудня 2009
21830
26 Грудня 2009
01:39

Янукович вважає недемократичним з’являтися на «Шустер live» без особистого дзвінка ведучого

21830
Янукович вважає недемократичним з’являтися на «Шустер live» без особистого дзвінка ведучого

Кандидат на пост Президента України Віктор Янукович 25 грудня у прямому ефірі програми «Шустер live» на телеканалі «Україна» пояснив, чому він проігнорував запрошення на ефір минулої п'ятниці, 18 грудня. Нагадаємо, на програму було запрошено трьох політичних лідерів Ющенка, Тимошенко та Януковича, але участь у програмі взяла тільки  Юлія Тимошенко.

 

«По-перше, у нас демократія. По-друге, у мене була запланована на п'ятницю поїздка в регіон, і моя служба мені просто навіть про це не сказала, тому що знала, що я поїду до виборців, яким я обіцяв», - сказав Янукович у студії.

 

Потім лідер Партії регіонів звернувся до Шустера: «По-третє, у нас з вами є прямі контакти, гадаю, у вас є мій телефон, і ви могли би мені зателефонувати».

 

Також зазначимо, що на початку ефіру Шустер повідомив, що на території студії перебуває «передова група Управління державної охорони», яка повинна забезпечити належні умови безпеки у разі прибуття в студію прем'єр-міністра Юлії Тимошенко, яку на цей ефір не запрошували і просили не приходити, щоб дотриматися принципу рівності кандидатів у доступі до ЗМІ.

 

Від прямого запитання головного редактора журналу «Папарацци» Валіда Арфуша, що він робитиме, якщо в студії з'явиться Тимошенко, Віктор Янукович ухилився, сказавши: «Можна я буду трохи лишати таємниці?»

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21830
Читайте також
27.12.2009 18:37
Отар Довженко
31 575
22.12.2009 09:00
Сергій Грабовський
, для «Детектор медіа»
40 752
20.12.2009 13:31
Отар Довженко
33 821
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Marta
5225 дн. тому
Шустер по большому счету, все специально сделал для соло и пиара Юли. но толку то, рейтинга у неё как не было, так и нет и не будет, уж очень сильно она нагадила народу Украины.
she-yuliya
5234 дн. тому
згодна з Романом нарешті це чудо - Януковича країна мала згогу побачити вживу...
Роман
5234 дн. тому
А мені програма навпаки сподобалася. Нарешті мільйони українців побачили, яким насправді є Янукович...як він думає та говорить, як він поводиться "на живо"... Це трагедія, що понад 30% українців хочуть такого президента...трагедія не Януковича, а України
Саша
5234 дн. тому
Дуже нецікава була програма, Янукович з негативного боку себе проявив і досить невпевнено відповідав на запитання.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду