Шустер вважає намір Тимошенко прийти в студію без запрошення посяганням на приватну власність та свободу слова

25 Грудня 2009
3846
25 Грудня 2009
19:37

Шустер вважає намір Тимошенко прийти в студію без запрошення посяганням на приватну власність та свободу слова

3846
Шустер вважає намір Тимошенко прийти в студію без запрошення посяганням на приватну власність та свободу слова

Прес-служба «Савік Шустер студії» відповіла на заяву прес-секретаря прем'єр-міністра Марини Сороки агентству УНІАН про намір Юлії Тимошенко прийти на прямий ефір програми  «Шустер live» з кандидатом у Президенти Віктором Януковичем у супроводі телекамер.

 

У релізі, поширеному «Савік Шустер студією»  наголошується, що студія не запрошувала прем'єр-міністра в ефір.

 

«Вторжение в студию во время прямого эфира мы расцениваем как покушение на частную собственность, свободу слова и вмешательство в редакционную деятельность "Савик Шустер Студия" и ТРК "Украина"», - ідеться в документі, з яким можна ознайомитися тут.  

 

Також «Савік Шустер Студія» звертається до правозахисників з проханням відстежувати ситуацію, що склалася, а також нагадує, що продовжує сподіватися на ефір з трьома лідерами - Ющенком, Тимошенко та Януковичем, оскільки таке спілкування в ефірі, на його думку, є важливим для суспільства.

 

Нагадаємо, на кілька годин  раніше телеведучий Савік Шустер сказав ТК, що не збирається робити ніяких заяв щодо цього інциденту.

 

На запитання ТК, чи він пустить прем'єр-міністра, якщо та приїде до нього з камерами, Савік відповів: «Так, пущу. Це ж некоректно - не пускати».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3846
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
эхо
5243 дн. тому
происки врагов // 25.12.2009 23:30:47 Можно быть костноязычным, но при всех недостатках хоть что-то делать полезное для людей, а можно просто красиво и много с красноречивым блеском в глазах говорить о чем-то ________________ Спасиб, АннаНикалавна))))) поржали вчера всей страной)))
происки врагов
5243 дн. тому
Можно быть костноязычным, но при всех недостатках хоть что-то делать полезное для людей, а можно просто красиво и много с красноречивым блеском в глазах говорить о чем-то теоретическом, а напоследок приплести "страусинные" туфли. Вам от такого "диалога легче будет? Или жизнь сразу наладится? Что-то сомневаюсь. Кстати, о туфлях "страусинных". Вопервых прямо за Окружной дорогой Киева есть 2 известные большие фермы, в том числе поставляющие страусинные яйца и самих страусов в рестораны Киева, в те самые, в которых едят практически все депутаты, министры и бизнес-элита, включая и членов БЮТ и Партии Зеленых.Кушая ту же птицу они не озадачиваются вопросами "о дорогих" "несчастных" к тому же страусах?А чем плохо в таком случае использовать от этой же птицы еще и шкуру с перьями?Сами же туфли стоимостью 700 у.е. - не велика покупка.Еще до того, как в Украине запрацювала "криза" с косой в качестве премьера, такую покупку без особго труда и ущерба для семейного бюджета мог позволить себе любой среднестатистический трудоспособный житель столицы и крупных городов страны, включая Львов и Ивано-Франковск.Но нужно было очень хорошо постараться (вона ж - працюэ),чтобы на сегодня всю страну вновь вернуть в бедность и нищету и вынудить многих даже предпринимателей средней руки жить от зарплаты до зарплаты.Зато когда нечего на это возразить, она вспоминает Межигирья, которое народным никогда не было и не будет.Кстати интересно бы знать:чем бы таким заняться, как Юлия Владимировна, чтобы снимать себе и членам своей семьи несколько элит-будинкив в живописных местах Конча-Заспы, имея ежемесячные доходы в стоимость туфлей Януковича....
savvy
5243 дн. тому
зачем ювт в студии??? янукович выступает против себя)))))
Влад
5243 дн. тому
Це приниження для ведучих ефіру. Якась прохідна. Хочу - і прийду. Певен, що Савіку це неприємно. Це показник зневаги до преси - і це не сьогодні виникло. І не вчора. Але,і таких теж треба пускати. А якщо принципово - то і опускати прилюдно тих, хто дав згоду прийти на ефір, але не прийшов (судячи з усього, минулого тижня таку згоду дехто підтвердив).
nestora
5243 дн. тому
Вот теперь савик показал, что он обычный бздун, а не свободный журналист. Тимошенко прихадила на дискуссию, а хозяин савика идет на обычную встречу. Где паритет и где наша сраная свобода слова.
Lom
5243 дн. тому
СильнА власть сатаны..........................................................................................................................................................................................
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду