Тимошенко обіцяє прийти на «Шустер live» з камерами. Савік сказав, що пустить її в студію (ОНОВЛЕНО)

25 Грудня 2009
19543
25 Грудня 2009
17:00

Тимошенко обіцяє прийти на «Шустер live» з камерами. Савік сказав, що пустить її в студію (ОНОВЛЕНО)

19543
Тимошенко обіцяє прийти на «Шустер live» з камерами. Савік сказав, що пустить її в студію (ОНОВЛЕНО)

На ефір програми «Шустер live» сьогодні, 25 грудня, прем`єр-міністр України Юлія Тимошенко обіцяє прийти у супроводі телеоператорів, фоторепортерів і журналістів. Про це повідомляє інформаційне агентство УНІАН.

 

«Прем`єр-міністр має намір прийти на прямий ефір для того, щоб мати можливість провести професійну дискусію з іншими кандидатами у Президенти», - сказала прес-секретар прем`єр-міністра України Марина Сорока. І наголосила: «Я не виключаю, що будуть телекамери, фоторепортери і журналісти».

 

Як сказав ТК телеведучий Савік Шустер, інших заяв, крім тої, яку студія розіслала учора, він робити не буде.

 

Нагадаємо, ідеться про заяву, що студія сподівається на формат програми «Шустер live» з трьома лідерами - Ющенком, Тимошенко та Януковичем.

 

«Ми готові надати для такої програми будь-який зручний для кандидатів час і день, при умові письмової згоди та призначення відповідальних осіб від кожного з гостей», - ішлося у релізі компанії, з наголосом на важливості такого формату для суспільства.

 

На запитання ТК, чи він пустить прем`єр-міністра, якщо та приїде до нього з камерами, Савік відповів: «Так, пущу. Це ж некоректно - не пускати».

 

Як повідомляла «Детектор медіа», студія «Шустер live» отримала пропозицію від кандидата в президенти Юлії Тимошенко на участь в ефірі з іншим кандидатом в Президенти - Віктором Януковичем, який було проанонсовано на 25 грудня. За інформацією прес-служби продакшну,  в ефірі пані Тимошенко «фактично відмовили».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19543
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Jack 2 Веддаарди
5241 дн. тому
А что, тебе крышу сорвало на почве ненависти к Тимошенко? Или ты по жизни женоненавистник, соратник пахана?
Веддаарди
5243 дн. тому
Так как, пришла? Или обычные обицянки-цяцянки? Кто-нибудь даст информацию, почему Тимошенко так нагло врёт: обещала прийти, да ещё и с камерами - и не пришла? Или она пришла с камерами? Тут ведь очень просто: или пришла, или врёт в своих обещаниях.
происки врагов
5243 дн. тому
Можно быть костноязычным, но при всех недостатках хоть что-то делать полезное для людей, а можно просто красиво и много с красноречивым блеском в глазах говорить о чем-то теоретическом, а напоследок приплести "страусинные" туфли. Вам от такого "диалога легче будет? Или жизнь сразу наладится? Что-то сомневаюсь. Кстати, о туфлях "страусинных". Вопервых прямо за Окружной дорогой Киева есть 2 известные большие фермы, в том числе поставляющие страусинные яйца и самих страусов в рестораны Киева, в те самые, в которых едят практически все депутаты, министры и бизнес-элита, включая и членов БЮТ и Партии Зеленых.Кушая ту же птицу они не озадачиваются вопросами "о дорогих" "несчастных" к тому же страусах?А чем плохо в таком случае использовать от этой же птицы еще и шкуру с перьями?Сами же туфли стоимостью 700 у.е. - не велика покупка.Еще до того, как в Украине запрацювала "криза" с косой в качестве премьера, такую покупку без особго труда и ущерба для семейного бюджета мог позволить себе любой среднестатистический трудоспособный житель столицы и крупных городов страны, включая Львов и Ивано-Франковск.Но нужно было очень хорошо постараться (вона ж - працюэ),чтобы на сегодня всю страну вновь вернуть в бедность и нищету и вынудить многих даже предпринимателей средней руки жить от зарплаты до зарплаты.Зато когда нечего на это возразить, она вспоминает Межигирья, которое народным никогда не было и не будет.Кстати интересно бы знать:чем бы таким заняться, чтобы снимать себе и членам своей семьи несколько элит-будинкив в живописных местах Конча-Заспы, имея ежемесячные доходы в стоимость туфлей Януковича....
maxs
5243 дн. тому
Тимошенко порвет его как тузик грелку. Герасим убьет Му-Му. Шустер молодец
micka
5243 дн. тому
ну якшо янек сьогодні знову втече, і шустер випустить ЮТ ще на 120 хв. - то він попадає на 240 хв., які він буде винен кожному з 17 кандидатів! вони потім просто збанкрутують його студію - невже неясно?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду