У Шустера «фактично відмовили» Тимошенко, але ще сподіваються на формат з трьома лідерами

25 Грудня 2009
32153
25 Грудня 2009
14:30

У Шустера «фактично відмовили» Тимошенко, але ще сподіваються на формат з трьома лідерами

32153
У Шустера «фактично відмовили» Тимошенко, але ще сподіваються на формат з трьома лідерами

Як оголосив в ефірі Савік Шустер, студія отримала пропозицію від кандидата в президенти Юлії Тимошенко на участь в ефірі з іншим кандидатом в Президенти - Віктором Януковичем, який було проанонсовано на 25 грудня.

 

Сподівання на те, що Шустер запросить на своє шоу разом Віктором Януковичем і Юлію Тимошенко, висловила і прес-секретар прем’єр-міністра Марина Сорока у відкритому листі до Савіка Шустера, який опублікував Урядовий портал.

 

На запитання ТК, чи відмовили в ефірі Тимошенко, Каріна Палаєва, піар-директор продакшну, відповіла: «Фактично так. Однак після спецвипусків за участю Януковича та Ющенка, ми запросимо до  студії трьох лідерів», - сказала вона.

 

Про те, що «Савік Шустер студія» сподівається на формат програми «Шустер live» з трьома лідерами - Ющенком, Тимошенко та Януковичем, продакшн-компанія додатково повідомила у прес-релізі.

 

«Ми готові надати для такої програми будь-який зручний для кандидатів час і день, при умові письмової згоди та призначення відповідальних осіб від кожного з гостей», - запевняють на студії, наголошуючи, що така дискусія є надзвичайно важливою для суспільства напередодні виборів.

 

Як відомо, 18 грудня у програмі «Шустер live», що виходить на телеканалі «Україна» взяла участь Юлія Тимошенко, 25 грудня в ефір очікують Віктора Януковича. Йому запропонують до обгворення ту саму тему, що й 18 грудня Тимошенко - «Пріоритети країни» та той же хронометраж - 120 хвилин ефірного часу. 

 

Запрошення на участь у програмі також було надіслано і до Президента України Віктора Ющенка, який натомість 25 грудня візьме участь у програмі «Велика політика з Євгеном Кисельовим» на «Інтері». 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
32153
Читайте також
20.12.2009 13:31
Отар Довженко
33 828
Коментарі
8
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
макс
5242 дн. тому
залишилось дивне відчуття від ефіру з Янукичем. Перше враження - від не знає про приорітети завдань президенда а виступав як кандидат в прем"єри. Більше того,по багатьох питаннях він не орінтується ,наприклад це стосується створення спеціального органу для боротьби з корупцією - у першу чергу він потрібен для боротьби з цим явищкм ,а не для підготовки законодавчих актів, яких і так достатньо.А стосовно недопущення Тимошенко - то причини різні. Не можна виключати і повну неготовніть Я. до діалогу з більш підготовленим опонентом.
Lom
5243 дн. тому
СильнА власть сатаны............
micka
5243 дн. тому
Шустер потрапив у власний капкан: після того як він дав ЮТ 120 хв. - тепер інші двоє можуть законно вимагати право (або право на відновлення ефірного балансу кандидатів) на відповідь на тих же умовах - але це вже 2*120 хв. тобто цілі дві передачі. Шустер мав зробити розумно, а не так як він зробив: треба було ВІДМОВИТИ ЮТ від участі в минулій передачі, оскільки бажані опоненти не прийшли, або виділити ЮТ менший час - відповідно і два віктори могли б тепер вимагати не 120 хв, а менше. Але зроблено як зроблено - тупо як завжди. Саме смішне, що Шустер уже винен не тільки двом вікторам по 120 хв., але й всім іншим кандидатам, які у нього ще не отримували по 120 хв., а це ще 15 програм! чим думають юристи шустер студіос? також одним місцем, замість головою!
Сергій Грабовський
5243 дн. тому
Тобто Шустер ще раз довів, що він куплена телешлюшка, бо "той самий формат" тиждень тому передбачав участь ТРЬОХ (принаймні, номінально), а тепер Янукович буде сам, ще й з відповідною штучкою в одному з вух...
Lika
5243 дн. тому
І що нового можуть сказати ці троє (Трус, Бывалый(ая?) и Балбес)?!
Саша
5243 дн. тому
Щоб б там не казали, а Ющенко найкращий із тієї трійки оратор) Тимошенко постійно виправдовується бо "працює", а Януковчи постійно критикує бо "чекає", а Ющенко тим часом читає історичні підручники)))
Jew
5244 дн. тому
для // // 25.12.2009 00:31:24 и любителей ющенковыча под кисло сладким соусом наступают критические дни:))
//
5244 дн. тому
То есть вечер 25 декабря будет вновь посвящен Тимошенко?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду