Російський опозиціонер Касьянов не потрапив на «Шустер live» через українських політиків

21 Грудня 2009
14414
21 Грудня 2009
14:55

Російський опозиціонер Касьянов не потрапив на «Шустер live» через українських політиків

14414
Російський опозиціонер Касьянов не потрапив на «Шустер live» через українських політиків

«Савік Шустер Студія» спочатку запросила на програму «Шустер live» 18 грудня російського опозиційного політика Михайла Касьянова, а потім відмовила йому в участі. Зокрема нібито в участі опозиційного до Путіна політика не була зацікавлена саме Юлія Тимошенко. Про це ТК стало відомо з власних джерел.

 

У прес-службі «Савік Шустер Студії» ТК підтвердили, що дійсно вели перемовини з Михайлом Касьяновим,

 

«Але коли було прийняте рішення запросити на 18 грудня трьох найпопулярніших політиків України (Ющенка, Тимошенко та Януковича), то вирішили відкласти зустріч з Касьяновим. Наразі вирішено запросити його до участі в програмі "Шустер live", яка йтиме 25 грудня, а також на програму "Чорне та біле" на ТВі», - зазначили ТК в прес-службі.

 

Роль Тимошенко у цьому епізоді в прес-службі не коментують. 

 

Нагадаємо, у Києві 17 грудня було зірвано презентацію книги «Без Путіна» російського опозиційного політика Михайла Касьянова, написану у співавторстві з журналістом і телеведучим Євгеном Кисельовим. На захід прибуло близько 100 відомих осіб. У готелі «Прем'єр Палац», в якому мала відбутись презентація книги, раптом зникло світло. Потім близько 20 молодиків заблокували вхід до готелю.

 

У п'ятничному ефірі програми прем'єр міністр України Юлія Тимошенко відмовилася коментувати цю подію, обмежившись реплікою «Вибачте, я про цю подію нічого не знаю, я не можу коментувати. Це інша країна, інші справи, у нас своїх справ достатньо». Ведучий програми Савік Шустер також не виявив  зацікавленості в обговоренні даної теми.   

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14414
Читайте також
27.12.2009 18:37
Отар Довженко
31 579
22.12.2009 09:00
Сергій Грабовський
, для «Детектор медіа»
40 754
20.12.2009 13:31
Отар Довженко
33 824
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду