detector.media
26.12.2009 01:39
Янукович вважає недемократичним з’являтися на «Шустер live» без особистого дзвінка ведучого

Кандидат на пост Президента України Віктор Янукович 25 грудня у прямому ефірі програми «Шустер live» на телеканалі «Україна» пояснив, чому він проігнорував запрошення на ефір минулої п'ятниці, 18 грудня. Нагадаємо, на програму було запрошено трьох політичних лідерів Ющенка, Тимошенко та Януковича, але участь у програмі взяла тільки  Юлія Тимошенко.

 

«По-перше, у нас демократія. По-друге, у мене була запланована на п'ятницю поїздка в регіон, і моя служба мені просто навіть про це не сказала, тому що знала, що я поїду до виборців, яким я обіцяв», - сказав Янукович у студії.

 

Потім лідер Партії регіонів звернувся до Шустера: «По-третє, у нас з вами є прямі контакти, гадаю, у вас є мій телефон, і ви могли би мені зателефонувати».

 

Також зазначимо, що на початку ефіру Шустер повідомив, що на території студії перебуває «передова група Управління державної охорони», яка повинна забезпечити належні умови безпеки у разі прибуття в студію прем'єр-міністра Юлії Тимошенко, яку на цей ефір не запрошували і просили не приходити, щоб дотриматися принципу рівності кандидатів у доступі до ЗМІ.

 

Від прямого запитання головного редактора журналу «Папарацци» Валіда Арфуша, що він робитиме, якщо в студії з'явиться Тимошенко, Віктор Янукович ухилився, сказавши: «Можна я буду трохи лишати таємниці?»

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY