Герман каже, що Янукович прийде в «Шустер live». У Шустера поки про це не знають

23 Грудня 2009
20083
23 Грудня 2009
19:18

Герман каже, що Янукович прийде в «Шустер live». У Шустера поки про це не знають

20083
Герман каже, що Янукович прийде в «Шустер live». У Шустера поки про це не знають

Ганна Герман повідомила інтернет-видання «Українська правда» про те, що Віктор Янукович візьме участь у п'ятничній підсумковій програмі «Шустер live» на ТРК «Україна» 25 грудня.

 

За її словами, Янукович виступатиме в тому ж форматі, як минулої п'ятниці прем'єр Юлія Тимошенко. «Наш лідер прийняв запрошення і в п'ятницю буде на програмі. Він буде сам, точно так, як минулого разу Тимошенко, в тому ж форматі. Однак він відповість на усі запитання, які будуть поставлені йому впродовж програми», - цитує УП Ганну Герман.

 

Головний редактор «Савік Шустер Студії» Дарка Чепак повідомила ТК, що студія поки не отримала офіційного підтвердження від Віктора Януковича про участь в ефірі. Як повідомляла ТК, 21 грудня продакшн висловив готовність надати прямий ефір - аж до додаткових випусків програми - Вікторові Януковичу та Вікторові Ющенку і попросив їх повідомити про свою участь не пізніше, ніж за 48 годин до прогнозованого ефіру. Станом на 19:00 23 грудня ніхто з них офіційно не зголосився.

 

Нагадаємо, 18 грудня передбачалася програма у вигляді дебатів між трьома кандидатами: Віктором Ющенком, Юлією Тимошенко і Віктором Януковичем. Однак двоє запрошених не прийшли, і гостею «Шустер live» була Юлія Тимошенко. Згодом Ганна Герман заявила, що власник ТРК «Україна» Рінат Ахметов був обурений таким станом речей.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20083
Читайте також
27.12.2009 18:37
Отар Довженко
31 582
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
mick
5245 дн. тому
Лещенко наверняка будет... Скрипин... Чорновил... Рыбачука пригласят - как успешного евроинтегратора-практика. И никаких заранее заготовленных вопросов. Расслабляться никак нельзя.
Otar Dovzhenko
5245 дн. тому
Владе, ага, 2011 року)
Влад
5245 дн. тому
Отаре, до кінця травня розслабитися не вийде.
Otar Dovzhenko
5245 дн. тому
Во блін. Планували ж підбивати підсумки року. Я вже думав розслабитися на вихідних))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду