Ющенко візьме участь у «Великій політиці» на «Інтері», а Янукович - у «Шустер live» на «Україні»

24 Грудня 2009
25874
24 Грудня 2009
15:20

Ющенко візьме участь у «Великій політиці» на «Інтері», а Янукович - у «Шустер live» на «Україні»

25874
Ющенко візьме участь у «Великій політиці» на «Інтері», а Янукович - у «Шустер live» на «Україні»

У програмі «Велика політика з Євгеном Кисельовим» 25 грудня візьме участь кандидат в президенти України Віктор Ющенко. Про це повідомила прес-служба «Інтера».

 

У «Шустер live» отримали підтвердженя щодо участі Януковича у програмі. Він братиме участь на тих же умовах, що і Юлія Тимошенко.

 

Підтвердження від лідера опозиції у Шустера отримали близько 17.00.

 

Ще сьогодні вдень, за словами головного редактора «Савік Шустер Студії» Дарки Чепак, у студії не було ані підтвердження про те, що їх запрошення прийнято, ані відмови від участі в програмі  ні від Ющенка, ні від Януковича.

 

Як відомо, учора, 23 грудня, Ганна Герман повідомила інтернет-видання «Українська правда» про те, що Віктор Янукович візьме участь у п'ятничній підсумковій програмі «Шустер live» на ТРК «Україна» 25 грудня.

 

Як повідомляла ТК, 21 грудня Шустер і канал «Україна», реагуючи на обурення членів Партії регіонів ефіром від 18 грудня, в якому виступила кандидат в президенти Юлія Тимошенко, висловив готовність надати прямий ефір - аж до додаткових випусків програми - Вікторові Януковичу та Вікторові Ющенку, і попросив їх повідомити про свою участь не пізніше, ніж за 48 годин до прогнозованого ефіру.

 

Оскільки у зв'язку з ефіром Юлії Тимошенко було порушено тему «чорних списків» журналістів, яких політики не бажають бачити серед запрошених в студії, ТК запитала  у Сергія Лещенка («Українська правда»)  та Романа Скрипіна (ТВі), чиї прізвища фігурували у списках «небажаних гостей», чи отримували вони цього разу запрошення на ефіри з Ющенком та Януковичем. І Лещенко, і Скрипін  відповіли, що таких запрошень не отримували.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
25874
Читайте також
22.12.2009 09:00
Сергій Грабовський
, для «Детектор медіа»
40 754
20.12.2009 13:31
Отар Довженко
33 825
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду