СМЕ змінила фінансового директора

22 Червня 2009
15184
22 Червня 2009
12:21

СМЕ змінила фінансового директора

15184
СМЕ змінила фінансового директора

Корпорація Central European Media Enterprises повідомляє про те, що Воллес Макміллан (Wallace Macmillan) залишає посаду фінансового директора компанії. Тимчасово ці обов'язки виконуватиме Чарльз Френк (Charles Frank). Пан Франк працював як незалежний член Ради директорів СМЕ з 2001 року і має великий досвід у сфері фінансів. Про це повідомляє прес-служба компанії.

 

В офіційній заяві пан Макміллан вказує, що не може більше залишатися у СМЕ з особистих мотивів. 

 

«Топ-менеджмент СМЕ тепер працюватиме у Празі. І попри те, що я повністю підтримую ідею консолідації управління компанією, але через сімейні обставини змінити власне місце перебування не зможу», - пояснив він.

 

Як відомо, СМЕ поступово переводить усі відділи з Лондона до Праги. Наприкінці березня компанія сповіщала про переїзд відділу комунікацій.

 

Як прокоментував ці кадрові зміни президент корпорації Адріан Сирбу, він запросив на цю посаду саме Чарльза Френка, бо той добре знає компанію та має ґрунтовний фаховий досвід у фінансовій сфері (провідні посади у компаніях Salomon Brothers, GE Capital та Європейському банку реконструкції та розвитку).

 

Компанія CME володіє кількома провідними мовниками в семи країнах Центральної та Східної Європи. Це Болгарія (TV2, RingTV), Хорватія (NovaTV), Чеська республіка (TVNova, NovaCinema, NovaSportand, MTVCzech), Румунія (PROTV, PROTVInternational, Acasa, PROCinema, Sport.roта, MTVRomania), Словаччина (TVMarkíza, NovaSport), Словенія (POPTVта KanalA) та Україна («Студія "1+1"», «"1+1" International», «Кіно», а також 10% медіахолдингу «Главред-медіа»).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15184
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду