Журнал Domus Design вийшов з обкладинкою ілюстратора Time і Newsweek Рея Барткуса

9 Листопада 2009
17529
9 Листопада 2009
17:41

Журнал Domus Design вийшов з обкладинкою ілюстратора Time і Newsweek Рея Барткуса

17529
Журнал Domus Design вийшов з обкладинкою ілюстратора Time і Newsweek Рея Барткуса

6 листопада в київській галереї «Цех» (вул. Фрунзе, 69) відкрилася виставка литовського художника-ілюстратора Рея Барткуса Breaking Point («Межа міцності»), організована Посольством Литовської Республіки в Україні спільно з журналом Domus Design. Для журналу художник, який уперше відвідує Україну, розробив обкладинку листопадового випуску, повідомляє піар-служба видавництва «Муратор-Україна».

 

Рей Барткус останні кілька років живе у Нью-Йорку і входить до трійки найпопулярніших ілюстраторів США. Його роботи прикрашали обкладинки американських видань The New York Times, Harper's, The Wall Street Journal, Time, Newsweek, Business Weekly, The Fortune, Boston Globe, Los Angeles Times і Smart Money.

 

«Ми обговорювали концепцію і формат журналу, і Рей Барткус зробив сім варіантів обкладинок - кожна була по-своєму приваблива, однак зупинилися саме на цій, оскільки вона відображає місію та ідею журналу, спрямована на нашого ідеального читача та перегукується з концепцією виставки Рея Барткуса "Межа міцності". Рішення було спонтанним і обопільним, обкладинка вийшла чудова», - цитує піар-служба головного редактора Domus Design Олександру Герасимову.

 

Вихід листопадового числа журналу Domus Design супроводжуватиме рекламна кампанія в пресі (журнали LQ, «Эксперт Украина»), інтернеті та на радіо («Русское радио - Украина», «Хіт ФМ», «Наше радіо», «Радіо Рокс», «Просто радіо, «Бізнес-радіо» і радіо «Ренесанс»).

 

Персональна виставка Рея Барткуса триватиме до 26 листопада, вхід вільний, вівторок-субота, з 14:00 до 20:00.

 

Довідка:

Журнал Domus Design - глянцеве видання, присвячене дизайну інтер'єрів. Виходить протягом семи років. Із 2009 року журнал випускає видавництво «Муратор-Україна», дочірня компанія польського медіахолдингу Мurator, яка працює в Україні з 2008 року. Видавництво володіє також журналами Мurator, «Уютно и удобно», каталогом «Murator. Проэкты коттеджей» і порталом http://www.muratordom.com.ua/.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17529
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду