Головний редактор «Сегодня Донбасс» очолить «Салон Дона и Баса»

23 Червня 2009
19267
23 Червня 2009
18:05

Головний редактор «Сегодня Донбасс» очолить «Салон Дона и Баса»

19267
Головний редактор «Сегодня Донбасс» очолить «Салон Дона и Баса»

З 23 червня 2009 року обов'язки генерального директора компанії «Медіа прес», що видає донецькі газети «Салон Дона і Баса» та «РИО», виконуватиме Олександра Михайлова, яка за сумісництвом також очолить донецьку філію ЗАТ «Сьогодні мультимедіа». Про це повідомляє прес-служба «Сьогодні мультимедіа».

 

Раніше пані Михайлова була директором із маркетингу видавничої компанії «Сьогодні мультимедіа», що належить до корпорації Ріната Ахметова System Capital Management. Дотепер генеральним директором компанії «Медіа прес» був Олександр Тимошенко.

 

Головним редактором газети «Салон Дона и Баса» призначений Олександр Максюк, який дотепер був і залишатиметься головним редактором регіонального випуску газети «Сегодня» - «Сегодня Донбасс». «Впевнена, що Олександр дасть виданню нове життя, зберігши при цьому його концепцію - регіональної ділової аналітичної газети», - цитує прес-служба пані Михайлову.

 

ТК зв'язалася із Оленою Блохою, яка до цього виконувала обов'язки гловного редактора «Салона Дона и Баса».

 

«Очевидно, що відбувається зміна керівництва, але з чим це пов'язано, я пояснити не можу. На мій погляд, за цим стоїть особистий конфлікт, який я не хочу коментувати» , - сказала пані Блоха, зауваживши, що офіційно в даний період перебуває на лікарняному.

 

Олена Блоха виконувала обов'язки гловного редактора з лютого 2008 року. До цього видання очолювали Євген Ясенов та Олена Герус. За три роки газета змінила трьох головних редакторів.

ЗАТ «Медіа Прес, засноване у 1996 році, видає газети «Салон Дона и Баса» та «РИО» та реалізує рекламні площі цих газет. З 2008 року входить до складу ЗАТ «Сьогодні мультимедіа».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19267
Читайте також
25.06.2009 18:11
Елена Шкарпова, Journalism.com.ua
31 432
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Донецк
5422 дн. тому
Все не так просто - в Донецке другой взгляд на эти вещи http://polemika.com.ua/news-41556.html
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду