Видавництво «АТ Медіа» запустило журнал «Объект»

19 Червня 2009
20787
19 Червня 2009
15:41

Видавництво «АТ Медіа» запустило журнал «Объект»

20787
Видавництво «АТ Медіа» запустило журнал «Объект»

Видавничий дім «АТ Медіа» вивів на ринок новий журнал про інтер'єр та дизайн «Объект». Про це повідомляється у релізі компанії.

 

Видання виходитиме 5 разів на рік заявленим накладом 10 тисяч примірників. Обсяг - від 72 сторінок, формат - 275 х 370 мм. Розповсюджуватиметься адресною доставкою авторитетним дизайнерам, декораторам, архітекторам тощо, у меблевих та інтер'єрних салонах міст-мільйонників, готелях, торгових центрах, терміналах аеропорту «Бориспіль» і т.п. Головний редактор – Алла Ботанова, видавець – Тетяна Ковтун.

 

«"Объект"ом уваги, дослідження...та критики стануть найзагадковіші та найцікавіші особистості, яскраві події у сфері інтер'єру, предметного дизайну, архітектури, різних видів мистецтва», - характеризує видавництво тематику видання.

 

ВД «АТ Медіа» випускає журнали Avenue Magazine, «Меридиан», «Меридианчик», Kyiv Guide, «Объект», Decor.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20787
Читайте також
25.06.2009 18:11
Елена Шкарпова, Journalism.com.ua
31 432
17.06.2009 16:48
Аксель Постинетт, РБКdaily
53 080
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Олег
5427 дн. тому
ВД «АТ Медіа» випостило б хоч одне україномовне видання.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду