detector.media
18.06.2009 15:19
Головним редактором «Комсомольской правды в Украине» стане Вікторія Полушкіна
Головним редактором «Комсомольской правды в Украине» стане Вікторія Полушкіна

Новим головним редактором газети «Комсомольская правда в Украине» буде призначена Вікторія Полушкіна. Цю інформацію «Детектор медіа» отримала від власних джерел, близьких до редакції газети.

 

Зараз Вікторія Полушкіна є редактором київського випуску газети. Коментувати інформацію про своє призначення вона відмовилась. Як повідомляють джерела ТК, вже 18 червня пані Полушкіну мають представити колективу як головного редактора газети.

 

Олена Мартинова, маркетинг-директор «Українського медіахолдингу», до якого входить «КП в Украине», повідомила ТК, що офіційне рішення щодо призначення нового головреда газети буде оголошене на наступному тижні.

 

Нагадаємо, 10 червня стало відомо, що Андрій Хрустальов іде з посади головного редактора «КП в Украине». Офіційною причиною його звільнення було названо стан здоров'я. Обов'язки головреда виконує гендиректор газети Ірина Войнаровська.

 

За інформацією сайту «КП в Украине», Вікторія Полушкіна працювала у газетах «Киевские ведомости», «2000», «Блик», «Сегодня» та інших; стаж роботи у пресі - з 1993 року. Закінчила Інститут журналістики Київського національного університету імені Шевченка; кандидат наук.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY