Олена Кондратюк просить Нацраду надати інформацію про виконання закону «Про рекламу»

11 Липня 2008
20747
11 Липня 2008
12:00

Олена Кондратюк просить Нацраду надати інформацію про виконання закону «Про рекламу»

20747
Олена Кондратюк просить Нацраду надати інформацію про виконання закону «Про рекламу»
Депутат Олена Кондратюк (фракція Блоку Юлії Тимошенко) подала запит до Національної ради з питань телебачення та радіомовлення, у котрому просить надати інформацію про дотримання українськими телекомпанія положень закону «Про рекламу».
 
У коментарях «ТК» перший заступник голови Нацради Ігор Курус зауважив, що чув про це зі ЗМІ, однак самого депутатського запиту Національна рада поки що не отримала.
 
«Національна рада виконує законодавство, тому нам буде легко відповісти на цей запит, – зазначив він. – На кінець наступного тижня ми зможемо надати інформацію про те, як телекомпанії виконують вимоги законодавства про рекламу. Наразі ми завершуємо аналіз цієї інформації».
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20747
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Nikolya
5741 дн. тому
дуже дивний запит, якщо подивиться уважно - про що саме мадам кондратюк хоче дізнатися?.. чи не про те, скільки часу повинен продовжуваться рекламний блок за законом?.. якщо так - дуже користа інформація для цієї пані - може її чоловіку - олександру богуцькому теж будо корисно, а то на ictv усі програми тільки заважають дивиться рекламу... fuck!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду