Андрій Шевченко подав депутатський запит з приводу Черновецького на «1+1»

30 Квітня 2008
10081
30 Квітня 2008
21:19

Андрій Шевченко подав депутатський запит з приводу Черновецького на «1+1»

10081
Андрій Шевченко подав депутатський запит з приводу Черновецького на «1+1»
Народний депутат Андрій Шевченко (БЮТ) звернувся до Національної ради з телебачення і радіомовлення, а також телеканалу «1+1» із депутатським запитом щодо відеороликів із мером Києва Леонідом Черновецьким, повідомляє «Українська правда» із посиланням на прес-службу Блоку Юлії Тимошенко.
 
Як повідомляє прес-служба БЮТ, у роликах, що вийшли в ефірі «1+1», Черновецький разом зі своїми заступниками молиться в церкві, після чого на екрані з’являлося текстове привітання із Великоднем.
 
Як зауважує у зверненні Шевченко, цей ефірний продукт не був позначений у програмі телепередач. До того ж, він не був позначений жодними ефірними відбивками, на зразок комерційної, політичної та соціальної реклами.
 
«Враховуючи, що станом на сьогодні, Черновецький Леонід Михайлович є кандидатом на посаду київського міського голови, а його політична сила бере участь у дострокових виборах до Київської міської ради, прошу дати письмове роз’яснення щодо юридичного обґрунтування появи в ефірі телеканалу «1+1» такого відео продукту», - йдеться у зверненні.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10081
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
дивуюся
5840 дн. тому
Аnswer(у):хіба така людина як А.Ш. з потрійним чорним еством є для вас відкриттям? Більшого гііі-на ніж цей примітив, укр. журналістика ще не мала. А гонору скільки? Бо плаває і не тоне
Answer
5841 дн. тому
Шева робить вигляд бурної діяльності, хоч насправді нічого корисного для ЗМІ не зробив і не робить. Багато на щоб цей бютівець лицемірно закриває очі. Його балачки про Сусп. телебачення - тільки агітаційні балачки. Шева нахабно використав журналістику, щоб тупо стати нардепом. І таким він увійде в її історію. Так само журналістику, як трамплін до влади, використали Ар"єв і Герасимьюк. Хотів це зробити і Мустафін, але жорстко прорахувався. Жалко цих людей. Ними рухає жага до влади, а не бажання робити журналістику і покращити життя в країні.
ПЁТР
5841 дн. тому
А чому він не подав запит з приводу роликів президента і лідерки БЮТ, за сумісництвом - прем'єр-міністра?!!!
5842 дн. тому
Але ж і справді дивна поява цього ролика! Хоча... якщо ввечері на "плюсах" вже йде телемагазин, то зрозуміло, що для них гроші перестали тхнути!
DimOK
5842 дн. тому
Бред какой... Андрей-Андрей.....
ask
5842 дн. тому
А чому він не подав запит з приводу роликів президента і лідерки БЮТ, за сумісництвом - прем'єр-міністра:)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду