Депутати Івано-Франківська залишили Івана Вовка директором ТРК «Вежа»

26 Лютого 2008
13607
26 Лютого 2008
17:15

Депутати Івано-Франківська залишили Івана Вовка директором ТРК «Вежа»

13607
Депутати Івано-Франківська залишили Івана Вовка директором ТРК «Вежа»

26 лютого 2008 року депутати Івано-Франківської ради на позачерговій сесії затвердили Івана Вовка директором ТРК «Вежа». 

 

«Це перемога колективу і здорового глузду», – прокоментував «ТК»своє затвердження Іван Вовк, якого вже втретє намагалася змістити з посади міська влада. 

 

Як писала «ТК», за наполяганням Івано-Франківського міського голови Віктора Анушкевичуса виконуючий обов’язки директора ТРК «Вежа» Іван Вовк написав заяву на звільнення за власним бажанням. Мер міста призначив тимчасово виконуючим обов’язки свогоконсультанта з питань ЗМІ Ірину Макацарію. Але більшість депутатів міської ради виступили проти такого рішення. У відповідь на дії міського голови вони скликали 22 лютого прес-конференцію та провели 26 лютого позачергову сесію.

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13607
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Сергій
5905 дн. тому
Коли в Тисмениці мер у себе в кабінеті бив ногами жінку з дитиною на руках, котра прийшла до нього на офіційний прийом, то всі (!!!) франківські журналісти ні пари з вуст. А як тільки зачепили корпоративні інтереси, то одразу вереск на увесь світ. Дуже це смішно, пацанчики.
Наталка Боднарчук
5906 дн. тому
Нарешті хоч раз депутатам міськради вистачило здорового глузду. Бо якщо розглядати І.Макацарію як "консультанта з питань ЗМІ" - це не може в професійному журналістському середовищі викликати нічого іншого, як сміх. Наталка Боднарчук - принаймні ще на сьогодні головний редактор проекту "Статус. Економічні відомості. Захід".
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду