Народні депутати планують розглянути порушення прав глядачів телеканалом «Інтер» в проекті «Великі українці»

9 Червня 2008
4418
9 Червня 2008
10:51

Народні депутати планують розглянути порушення прав глядачів телеканалом «Інтер» в проекті «Великі українці»

4418
Народні депутати планують розглянути порушення прав глядачів телеканалом «Інтер» в проекті «Великі українці»

5 червня 2008 року зареєстровано проект постанови № 2610 «Про створення тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України з розслідування порушень прав телеглядачів та норм Закону України «Про інформацію» і Закону України «Про телебачення і радіомовлення» під час реалізації телевізійного проекту «Великі українці» на телеканалі «Інтер».

Ініціаторами цього проекту постанови стали народні депутати нашоукраїнці Ольга Герасим’юк, Тарас Стецьків, Руслан Князевич, Владислав Каськів та бютівець Степан Курпіль.
 
Тепер цей документ мають розглянути профільні парламентські комітети: з питань регламенту, депутатської етики та забезпечення діяльності Верховної Ради України та з питань свободи слова та інформації.
 
Тексту проекту постанови на сайті Верховної ради поки що немає.
 
«Детектор медіа»
 
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4418
Читайте також
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Рейдер
5807 дн. тому
Проект Дуель на ТРК "Україна" робить рейтинг регіоналам. Там, хто б не прийшов, глядачі все одно віддають перевагу представникам регіоналів. Мабуть, не випадково мельничук пішов з цієї програми, а Рахманін або цього не бачить або робить вигляд, що глядацьке голосування проходить чесно.
Шустерознавець
5807 дн. тому
Каськів, був правий щодо агітатора Жириновського. Але обурює включення з Криму... пушкінське свято... Забагато честі для росіян надавати безкоштовно ефір Савіку та його бомонду.
Каськовед
5807 дн. тому
Каськів воює проти каналу "Інтер"... Каськів зробив вагітною телеведучу "5 каналу" і відмовився одружитися... І це - взірець Майдану.
БРАТ-1
5807 дн. тому
А тимчасову слідчу комісію щодо провокативних гостей Шустера ви не хочете створити? Кому слугує цей високооплачуваний журналіст в національному ефірі, запрошуючи "жириновських"? Якій країні? Шановні депутати! У нашому інформаційному просторі, за наші ж гроші, місіонери інших держав шантажують, провокують, сіють ворожнечу між народами. Допоки це буде? Дякуйте Пінчуку спершу Кисельова, який ганьбить українців дотепер, дякуйте Пінчуку за Шустера. Скоро сюди потягнуться інші московитяни, ті кому бракує свободи. Наші платники податків все стерплять.
Оксана
5807 дн. тому
Я не розумію, яке може бути порушення прав глядачів, якщо це з самого початку був комерційний проект: хто має більше грошей, той заробить більше балів і просуне свою кандидатуру. І тепер сам же Інтер, замутивши це голосування, обурюється. Тобто він хотів і бабки зрубати, і просунути свій варіант, а тепер незадоволений, що вийшло не як хотіли?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду