Дмитро Тузов – кандидат у депутати за списком Партії Зелених

22 Серпня 2007
6926
22 Серпня 2007
17:14

Дмитро Тузов – кандидат у депутати за списком Партії Зелених

6926
Дмитро Тузов – кандидат у депутати за списком Партії Зелених

23 серпня на каналі ТОНІС вийде останній випуск новин «24 години» з Дмитром Тузовим. Пан Тузов, який є також шеф-редактором каналу, увійшов до першої п’ятірки Партії Зелених України і прийняв рішення залишити телеефір на час передвиборчої компанії.

 

«Моє рішення підтримати «зелених» прийшло під час «фосфорної» аварії. Наші журналісти були серед перших на місці події. І стали свідками спроби акуратно згорнути інформацію про катастрофу в рулон і відправити у всім відоме місце.  Громадяни України живуть в отруєному середовищі і наслідки цього можна спостерігати в онкоцентрах й інститутах ендокринології. Екологія - це не розваги для диваків, які лягають під рейки або йдуть на таран китобійних суден.  Екологія - це перш за все  політика. Це сфера інтересів великого бізнесу й потужного лоббі, в тому числі й в парламенті. Цим пояснюється, що інформація про темпи забруднення країни є практично закритою. А ми наївно радіємо свободі слова», - коментує своє рішення йти в політику пан Тузов. Нагадаємо, власником каналу ТОНІС є бізнесмен Володимир Костерін, який очолює Партію Зелених.

 

За словами пана Тузова, політична платформа партії відповідає його переконанням. «Моє бажання як людини, яка живе на цій планеті і має дітей – зробити щось, аби в Україні можна було дихати без протигаза і купатись без армійського захисного костюму. А інтерес як журналіста – пояснити людям, що інформація про те, в чому вони живуть, чим дихають і яку воду п`ють – принаймні, не менш важлива, аніж той маразм, який вони споживають щовечора у чергових політичних ток-шоу. Коли люди це зрозуміють, все буде значно краще.   Тож мій вибір був абсолютно свідомим. Це не означає, що надалі я буду займатись виключно екологічними проектами. Проекти будуть різні. Але те, що називається чистим довкіллям і здоровим способом життя, хочеться підтримати і сказати своє слово. Щасливий, що маю таку можливість. Вибачте за пафос, але це – щиро», - пояснив свою позицію Дмитро Тузов.

 

Також Дмитро зазначив, що 2 вересня все ж таки з’явиться в ефірі як ведучий телемарафону «Жива Земля».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6926
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду