Суд відмовив депутату Рівненської облради Мирославу Семаніву в задоволенні позову до ТРК «Рівне 1»

14 Грудня 2007
19012
14 Грудня 2007
15:51

Суд відмовив депутату Рівненської облради Мирославу Семаніву в задоволенні позову до ТРК «Рівне 1»

19012
Суд відмовив депутату Рівненської облради Мирославу Семаніву в задоволенні позову до ТРК «Рівне 1»

Рівненський районний суд 13 грудня відмовив депутату Рівненської обласної ради, головному лікарю обласної клінічної лікарні, члену Української народної партії Мирославу Семаніву в задоволенні позову до народного депутата України Павла Сулковського (Партія регіонів) та телерадіокомпанії «Рівне 1». Про це повідомила «Телекритиці» прес-служба телекомпанії.

 

Як нагадується у повідомленні, Мирослав Семанів вимагав від незалежної регіональної телекомпанії сплатити йому 20 000 гривень моральної шкоди, а також 4000 гривень витрат на правову допомогу й 1015 гривень судових витрат за слова Сулковського, які, за його твердженням, прозвучали в ефірі ТРК «Рівне 1», щодо звільнення Семаніва з посади головного лікаря обласної клінічної лікарні. Ці слова Семанів вважав неправдивими і принизливими. Зі свого боку ТРК «Рівне 1» заперечувала це.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19012
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду