detector.media
09.10.2007 13:16
Дмитро Тузов став в.о. голови правління ТОНІСа і не визнає за каналом «зеленого» ухилу
Дмитро Тузов став в.о. голови правління ТОНІСа і не визнає за каналом «зеленого» ухилу
Дмитра Тузова представили колективу телеканалу ТОНІС як  виконувача обов’язків голови правління. Це підтвердив у телефонній розмові з кореспондентом «ТК» сам Дмитро Тузов.
 
Він також зазначив, що ніхто з колективу телеканалу не подав заяви про звільнення, у тому числі й Микола Княжицький, який зараз перебуває на лікарняному. Нагадаємо, шеф-редактор холдингу «МедіаДім» Віталій Портников і голова правління ВАТ ТК «ТОНІС» Микола Княжицький 9 жовтня заявили про те, що звільняються на знак протесту проти дій акціонера холдингу «МедіаДім» Володимира Костеріна. Зокрема, Костеріну закидають політичну цензуру та тиск на редакції медіа, які входять у холдинг – «Газети 24» і каналу ТОНІС.
 
Дмитро Тузов заявив, що сам особисто не зазнавав тиску, про який йдеться у відкритому листі Віталія Портникова і наявність якого підтвердив Микола Княжицький. Не визнає він і того, що канал посилено «піарив» «зелених».
 
«У новинах телеканалу ТОНІС представлені точки зору всіх політичних сил, а матеріали про Партію зелених, мабуть, не перевищують у загальній кількості того відсотку, який партія набрала на виборах», – наголосив пан Тузов. Слід зазначити, що Дмитро Тузов був кандидатом у депутати від Партії зелених, яку очолює Володимир Костерін.
 
Детальніше про зміни, що очікують телеканал ТОНІС з його приходом, Дмитро Тузов пообіцяв розповісти «Детектор медіа» завтра.
 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY