Телятина #2

25 Червня 2009
6581
25 Червня 2009
23:46

Телятина #2

6581
На цей раз до «Телятини» потрапили головна на Новому каналі Ірина Лисенко, головний на «Україні» Вальдемар Дзікі, Георгій Делієв, Олександр Ткаченко вісімнадцятирічної давнини, а головний гість програми – журналіст-багатостаночник Віталій Портников.
Телятина #2

«Детектор медіа» і px production представляють довгоочікуваний другий випуск програми «Телятина»!

 

 

Частина 1

 

 

 

Частина 2

 

 

 

Частина 3

 

 

 

Скачати програму повністю (mpg) 

 

Перший випуск «Телятини»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6581
Читайте також
07.08.2009 15:12
для «Детектор медіа»
12 304
10.07.2009 11:49
«Телекритика»
6 337
12.06.2009 14:20
«Телекритика»
7 286
Коментарі
12
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
о ведущих
5332 дн. тому
Ведущие - не фонтан. Надо еще много учиться этому ремеслу.
Андрей
5362 дн. тому
Как по мне, то для развлекательного Нового канала (а он ИМХО таким и есть) Репортер смотрится как пятое колесо в телеге. Павлюка уволили с Нового - ну и пусть.Там вообще информ. служба не нужна. Насчёт российского ТВ. Там оно монополизировано государством. ОРТ и РТР принадлежат государству непосредственно (первый - в большинстве, второй - полностью). Ещё один федеральный канал НТВ принадлежит Газпрому, который принадлежит государству. Киселёв пытался сделать канал, не принадлежащий ни государству ни медиа-магнату (канал ТВС). Он просуществовал 1 год и 21 день. Акционеры начали бороться за контроль над каналом, что сказалось на его финансировании. ТВi - канал не влиятельный. К сожалению. Киселёв даже не помагает. Шустер, как и Киселёв, не прижился на российском ТВ и пришёл в Украину. Нам они не так необходимы, в отличие от северного соседа.
Режиссер
5379 дн. тому
Знаете такое чувство возникает, когда очень стыдно за ведущих... позор
Таня
5412 дн. тому
Женя+Сережа! Портников слишком крут для вас. Розинская єнд Ко - ваше всьо. благо, персонажей таких полно на ТВ. дерзайте! формат мне нравится. надеюсь, вас пустят в телек, но вы не испохабитесь.
lisa
5418 дн. тому
Дуже круто!!!! Дякую, що ви це робите.
Раковець Олександр
5419 дн. тому
Загалом хороша програма, але коротка, в інтернеті можна і більше. Ну і настільки активно перебивати гостя не можна, навіть якщо це фішка.
Cepriu
5420 дн. тому
Нема нічого дурнішого, ніж знімати фільм про те, як знімають фільм, писати роман про письменника, який пише роман або брати інтерв'ю в журналіста. До того ж, якщо інтерв'юйований на дві голови вищий за інтерв'юєрів.
Телекритик
5420 дн. тому
Самоіронія не замінює професіоналізму. "Да падажді ти, Сєрьожа!" - цю фразу варто і далі використовувати, щоб перебрати слово, бо якщо і далі всі говоритимуть одночасно і збиватимуть з думки гостя, самоіронії може не вистачити. Варто вигадати також, якусь іронічну нотку для позначення роботи операторів, бо від стрибань картинки у глядача починається морська хвороба. Іронія щодо освітлювачів теж на часі. Якщо у передачі є головний редактор, чи хтось подібний, треба поіронізувати і щодо його функція. Якщо ж сценарій пишуть ведучі - кількість самоіронії треба потроїти. А взагалі-то самодіяльність варто заохочувати, бо коли люди замість бити лампочки по під'їздах "роблять передачі" - це позитивно.
ilona
5420 дн. тому
сирожа, ну нельзя же так :(
rogin
5420 дн. тому
Портиков, конечно, нарцисс, но очень умный
XXX
5420 дн. тому
Портніков - нарцис! Лисенко - форевер!
Andre
5420 дн. тому
Порнографию уже хранить запретили,а на Телекритике её просто снимают,но не хранят,хранит youtube --- всё по закону
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду