«Телятина» з Тетяною Гончаровою

15 Березня 2010
7789
15 Березня 2010
13:50

«Телятина» з Тетяною Гончаровою

7789
«Телятина» з Тетяною Гончаровою

У новій «Телятині» - відома телеведуча (канали «КТМ», Ера», «Сіті»), редактор, світська левиця і «екс-демон» (програма «Ангели і демони») Тетяна Гончарова.

 

З програми можна довідатися про ставлення ведучої до телеменеджерів Андрія Слободяна та Віталія Докаленка, до теледівиць Тетяни Рамус та Світлани Вольнової, а також про те, чому новий телепроект Гончарової «Культ-сіті» прожив усього лиш кілька тижнів.

 

Тенденції телебачення по черзі діагностують актриса Ольга Сумська, керівник російського концерну «Мосфілльм» Карен Шахназаров, російський телепродюсер Джанік Файзієв.

 

Також нова «Телятина» розкаже і про деякі особисті речі Тетяни Гончарової... Наприклад, про її ставлення до самогубства... як і про те, чому вона вважає рідне ТБ «порожняковим». З подробицями можна ознайомитися тут:

 

Частина 1.

 

 

Частина 2.

 

 

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7789
Читайте також
07.08.2009 15:12
для «Детектор медіа»
12 305
10.07.2009 11:49
«Телекритика»
6 338
25.06.2009 23:46
«Телекритика»
6 589
12.06.2009 14:20
«Телекритика»
7 291
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
1
5163 дн. тому
Убогая и проекты ...
Анатолий
5163 дн. тому
Уважаемые господа ведущие"Телятины".На каком основании Вы позволяете использование нецензурной лексики??.Ваш продукт находится в сети и надо себя контролировать.Тем более ни один уважающий себя мужчина не позволит себе публично выражаться нецензурно в присутствии женщины( пусть Т.Гончарова и есть Ваша очень хорошая подруга).Если Вы от этого кайфуете,то кайфуйте пожалуйста сидя у себя дома,глядя вдвоем такое "творчество".Надо относиться к своим потенциальным зрителям с уважением.Очень хороший сайт"Телекритика" пусть отметит Ваши заслуги по ухудшению его имиджа в лице нормальных людей.
8-)
5163 дн. тому
А оце вже набагато краще за Скрипіна.. Просто, по-дружньому, з гумором про то, шо не всі знають.. а головне шикарне промо Слободяна :) Неретін, хвать напряму матюгатися в програмі, а то добереться до тебе НАцРада з питань моралі :) О, до речі, запишіть когось звідти, забацавши пару провокацій.. і ішо - хвать по 3 колу записані інтерв"ю пускати :) Маю пораду як мона набити собі базу - домовся із кількома журналістами, щоб на якихось культзаходах тобі писали ті чи інші міні-синхрони.. буде і свіжий матеріал, і особливих зусиль не тре буде докладати.. Ну може журналістку в баню зводити чи чукулядку Чайка купити :)
param
5163 дн. тому
Скучные, предсказуемые вопросы. Ведущие вам самим то интересен собеседник? Для себя его хоть раскрыли?
param
5163 дн. тому
Скучные, предсказуемые вопросы. Ведущие вам самим то интересен собеседник? Для себя его хоть раскрыли?
jjik
5164 дн. тому
Шо то вы зачастили
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду