Незабаром на «Телекритиці» - «Телятина» з Євгеном Мінком і Сергієм Неретіним

29 Травня 2009
10209
29 Травня 2009
15:47

Незабаром на «Телекритиці» - «Телятина» з Євгеном Мінком і Сергієм Неретіним

10209
Незабаром на «Телекритиці»  - «Телятина» з Євгеном Мінком і Сергієм Неретіним

На початку червня на сайті «Детектор медіа» відбудеться прем'єра відеопрограми «Телятина». Це спільний проект ТК та продакшн-компанії PX Production.

 

Програма у жанрі ток-шоу буде присвячена обговоренню новин та тенденцій українського телебачення та вітчизняного медіапростору загалом.

 

Автори й ведучі «Телятини» - Сергій Неретін (ведучий програми «Кіно.UA» на Першому національному) і Євген Мінко (головний редактор журналу «Детектор медіа») - запрошуватимуть  до розмови професіоналів екрану, аби у дивакуватій атмосфері  розкривати реалії  мас-медіа, у всьому їхньому блиску та абсурдності.  Героїнею першої програми, зйомки якої вже відбулися, стала ведуча Першого каналу та ікона антигламуру Наталія Розинська. Репортаж зі зйомок читайте на «Дусі».

 

Серед рубрик «Телятини» - цікаві та несподівані фрагменти телепрограм, бліц-інтерв'ю журналістів, кадри із зйомок, що залишилися поза ефіром, а також міжнародні новини від датського журналіста Йоханнеса Андерсона.

 

Свіжа «Телятина» з'являтиметься на «ТК» кожної другої п'ятниці. На першому етапі вона викладатиметься в інтернеті, згодом планується експансія у телевізійний ефір.

 

«Детектор медіа»

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10209
Читайте також
07.08.2009 15:12
для «Детектор медіа»
12 305
25.06.2009 23:46
«Телекритика»
6 589
12.06.2009 14:20
«Телекритика»
7 290
25.05.2009 13:52
для «Детектор медіа»
13 930
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Дубина Роговицкая
5452 дн. тому
Наконец-то мы прикоснемся к светлому и прекрасному по-настоящему. Предвкушаю, что будет дальше...
ilona
5453 дн. тому
какой-то бред. минко, зачем тебе этот бред?
Дарія Цвек
5453 дн. тому
На цій світлині Наталя як породиста теличка, вписується у формат просто неопісуємо!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду