Телятина #1

12 Червня 2009
7291
12 Червня 2009
14:20

Телятина #1

7291
Телятина #1

«Детектор медіа» і px production представляють довгоочікувану прем'єру телепрограми «Телятина». Героями першої програми стали Наталія Розинська (Перший Національний), Євген Мінко (журнал «Детектор медіа»), Сергій Неретін (Перший Національний), Валерій Харчишин (гурт «Друга ріка»), Олександр Роднянський (кінопродюсер, президент холдингу «СТС-медіа»), гурт «Бі-2».

 

 

Якщо не програється відео - вам сюди.

 

Продивитися програму частинами на YouTube можна тут.  

 

Скачати програму повністю

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7291
Читайте також
07.08.2009 15:12
для «Детектор медіа»
12 307
10.07.2009 11:49
«Телекритика»
6 339
25.06.2009 23:46
«Телекритика»
6 591
Коментарі
35
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
душка
5432 дн. тому
to параска. А шо? Нє звезда? Ви знаєте кращу ведучу на нашому ТБ, ніж Розинська? Я - ні! Красива, доглянута, сповнена різоманітних ідей, готова допомогти як близьким так ы просто чужим людям. А щодо розумових здібностей і освіти, то поруч із Неретіним вона просто - Сенека. Принаймні дурню суцільним потоком не несла, не матюкалася і нікого не обливала брудом. Та ви спробуйте, хоч хтось із наших великих зірок, без підказчика записати три різні програми ( по 45-50 людей у студії) за один день, з 11-ої ранку до 9 години вечора. Навряд чи хтось потягне таке навантаження. Згадую ведучих із танцювальних програм каналу 1+1. Ото дівчата видавали перли, аж соромно бувало дивитись.А Наталья - справжня зірка!
Что за название?
5434 дн. тому
Рагуль-клуб. Но с какими претензиями!
Казачка
5434 дн. тому
Наташа - молодець.
параска
5435 дн. тому
доколе "сайт" первого национального будет пиар-базой этой {CENSORED}? она что им деньги доплачивает?? роза то, роза се. тьфу! нашлась тут звизда украинского телвидения!
Таки яловичина
5436 дн. тому
Раньше Розинскую просто не воспринимал: типичная сельская молодица. Теперь рассмотрел поближе. Она еще и така-а-а-я профура... Вот именно такие "хвацьки западинськи дивчата" и приезжают покорять Киев. Работает она видите ли много, поэтому... Зато зрителям в который раз было наглядно продемонстрировано, каким надо быть, чтобы быть успешным в современном понимании: наглым, бесцеремонным, самоуверенным, а главное - не сильно образованным. Спасибо за социальный ролик "но коммент".
Тетечка
5437 дн. тому
Боже! Яке убожество! Який тупий цей Неретін, я завжди про це здогадувалась, а тепер вже точно переконалась. Да на фоні Розинської він просто тупий і примітивний. Знімаю шляпу перед цією жінкою! Не дала себе жодного разу зпровокувати на якусь дурницю, не повелася на дурні підколки, не підхопила цей придуркуватий тон, наполегливо намагалася вести пристойну розмову. Далеко куцому до зайця! І зважте, вона не знала, що це така гидка провокація, наступим учасникам цієї дурні буде значно легше, знаючи що їх чекає. А тут... Яка витримка! РЕСПЕКТ, Наталья! Ви - справжня зірка!
youy
5439 дн. тому
Прожекторперисхилтон скопировал идею "Телятины"!!! http://www.youtube.com/watch?v=V6zrfp5CHTU съемки у воды!!! Наши рулят
фугас
5439 дн. тому
Кузя хотів порад чи здорових зауважень... 1.Здайте "ведучих" за адресою вул.Фрунзе 103. 2."Режисера" поцілуйте в ... 3."Операторів" здайте в лікарню для дослідів.
tercom
5440 дн. тому
Из-за этого балабола справа смог досмотреть только до дедушки-партизана. Больше не выдержал. Скажите, Разитта еще перлы какие-нибудь выдавала?
Ылащук
5441 дн. тому
Клас! Хлопаки - вітаю! Проект супер! Це насправді для тих, кому осто....діло телебачення з його прімами-каралєвами і тотальною тупістю. Разінська - таки звізда! Вона як та героїня з мультиків для дорослих на Куй-ТБ. Спасає мір у дорогому, але жлобському лахмітті. Якби не такі як вона, Вася-през та наша свиноподібна еліта і влада- перший канал став би справді першим. Однак, хахлізм цього не дозволить. Хоча - ну його в сраку це ТБ. Живіть і отримуйте насолоду, поки в країні не перемогли захисники моралі. Ці, як їх там - пі...и. Ну вобщім про які чесав Мінко з Неретіним. Тіко треба було хлопці у Наталки спитати чи її барон случайно не любітєль пошамкать екскрементами, мєнстрою та салом пріми українського соціального телебачення?
логопед
5441 дн. тому
Знаете, Кузя, вы же знаете кто читатели этого сайт. Все они имеют отношение к телевидению и очень прямое. Посоветовать сложно что-то, но: 1) для премьеры нужно брать очень сильного гостя, который помимо пустых скороговорок мог бы дать эксклюзивную информацию и тогда на вторую программу придет больше людей, чем на первую, 2) качество - понятно, вы и сами знаете, 3) ведущие должны быть ведущими. Они должны направлять разговор с гостем в интересное русло. Туда, где этот человек наиболее интересен. Лучше не задавать вопросы вообще, чем задавать вопросы, ответы на которые будут штампованными и заученными. И не обижайтесь на критику, возможно и грубую. Но вы же представили продукт для телевизионщиков. Вы же - ТелеКритика. Критики должны быть лучше критикуемых. Пусть - не в качестве - ресурсы у каналов больше - но в информации точно.
Анька
5441 дн. тому
чуваки, я вас люблю))))) молодці! гарна вийшла передачка! СУПЕР ПРОДОВЖУЙТЕ в тому ж стилі)))) запрошуйте ще більше таких гостей, як розинська!!! ааа, ще бажаю вам знайти классного антикризового спонсораааа!!!!
Кузя
5441 дн. тому
Хм... Ні тобі порад, чи здорових зауважень. Одна жовч і злість в стилі "обгиджу з ніг до голови, а сам поки він очі протиратиме втечу". Включіть мізки і подумайте, що подібне хлопці роблять перший раз.. очевидно, що там паршива якість звуку (просто мікрофони зависоко приклеїли), тому "хлопець в червоному" замість нормальних тональних підколів кричав як Матросов, який на амбразуру летить. Спробуйте радити, а закопувати живцем і обливати брудом.. і дасть Бог вийде колективний, прикольний продукт :) пс. Я ні мальчік в красном, ні мальчік в прікідє піонєра.. тому нє фіг будувати генеалогічне дерево :)
логопед
5441 дн. тому
А кто такой Иван - он работет на Телекритику? Кто знает? Всем не понравилось, только одному Ивану в кайф. Вы, Иван автор этого?
Юлия
5441 дн. тому
Ивану: да Вы просто путаетесь в показаниях, сэр. Сплошные нестыковки в комментариях. Определитесь с позицией, пжалста.:)) А насчет ППХ - да, пропаганда там сильна, не спорю, но шутки на другие темы, кроме политики, чаще всего на очень высоком уровне. Иван // 12.06.2009 12:23:30 Класс! Просто наш Прожекторперисхилтон Иван - Юлии // 12.06.2009 15:17:53 Конечно не сидели, ППХ в России - насквозь пропаганда. А здесь - по делу.
Андрей
5441 дн. тому
Я тупой. Не понял, про что программа, для кого, и, самое главное, зачем ее сделали. Мальчик в красном ведет себя так по глупому, что даже коментировать не хочется. Родзинская удивила, думал у нее намного меньше мозгов - респект. Досмотреть дщо конца не смог, извините. Может это новое слово в производстве и я чего-то недопонимаю? Но мальчик в красном, это полный отстой - так вести себя в эфире, даже зная, что программа будет только в интернете, может только полный идиот. Чувак, не обижайся, но такое впечатление что ты не сок выпил, а пару грам кокса засадил перед съемкой
Иван - Юлии
5441 дн. тому
Конечно не сидели, ППХ в России - насквозь пропаганда. А здесь - по делу.
Юлия
5441 дн. тому
Ивану: не смешите, однако. И близко к ППХ не стояли, вернее, не сидели. Как говорится, какая страна - такой и ППХ:)
Палитолух
5441 дн. тому
Точно. Прожектор, причем и Перис по центру лично присутствует, наверное думает, что очень умно "зажигает". Парень в красном (который все время перебивает Перис с Самого Первого) - просто чудило.
Иван
5441 дн. тому
Класс! Просто наш Прожекторперисхилтон
телЯкритик
5441 дн. тому
Объясните мальчику в красной маечке, что искрометно шутить и все время говорить - это разные категории.
Шо, шо?
5441 дн. тому
Чого вы пристали к Розинской?Ось вчера на 5-ом провинциальная девушка Юля крутила всем, как цыганка солнцем.Юлія Тимошенко:" І я в тому числі хочу стверджувати, що прикладом для мене є Німеччина."И это после пьянного дебоша в той же Німеччине ее министра Луценка?!))А тот в свою очеред брешет, что не пошел бы еще раз в обиймы Януковича.И кто это вранье остановит?Провинциальная девушка Юля и проживающий в КМ Фафа Ткаченко третий день кошмарят ТСН за то, что они показали полностью "Пропало все...", и не показали полностью обращение девушки Ю к электорату.Кто после всего этого будет что-то вякать в адрес Наташи Розинской?
Юлия
5441 дн. тому
Провінційність - к сожалению, у всех в кадре. Увы и ах... Лавры ППХ, конечно, спать не дают, но...
ilona
5442 дн. тому
2 сова: "провінційність і меншовартість" чью, простите?
сова
5442 дн. тому
Хлопці, браво! Провінційність і меншовартість підсвітили супер. Отакими Наташами отруєне українське телебачення. Циганщина - не графа у паспорті, а состояніє души. Це позор не для Першого, це загальний позор, що балаболки рівня ПТУ стають "примами" телеканалів. Дєвушка, посміхаючись, вийшла з кадру і навіть не зрозуміла, як її делікатно "розклали". По лінії "тріпати язиком" вона спритна, але сумно, Наталі, що Ви черговий раз "засвітилися" дебілом. Невже так буде завжди, що торговки вим"ям будуть видавати себе за журналісток?.. . Дякую Сергію, Євгену і всій команді "Телятини".Брр-аааааа-во!
Jek
5442 дн. тому
http://berloga.net/view.php?id=54515 поучитeсь у коллег - у них хоть формат выдержан
vvv
5442 дн. тому
Посмотрела. Первый и последний раз. Два орла перебивают друг друга взахлеб как Штепсель и Тарапунька. Гостья им нафиг не нужна, она для них типа звукового фона. Такое неуважение к интервьюируемой вижу впервые. Неинтересно.
фугас
5442 дн. тому
Чий би бичок не плигав,а телятко наше!В мене теж є мобільний телефон з функцією відео.І у дружбана також.ТЕЛЕКРИТИКА!Запрошуй.Багато не візьмем.
ионел
5442 дн. тому
1. Неретин - почему запись с Роднянским (которую ты один раз уже продал в своей передаче, а второй - в виде интервью одному еженедельнику) сделана лучше передачи? А еще - некрасиво ругаться с коллегой по каналу. 2. Минко - что не говорит, все о деньгах. Повысьте ему зарплату, а то он джипами закалупецает всех.
Chornogora
5442 дн. тому
у ведучих голоси підсилені, у жертви - ні. Інакеше вони б взагалі були в ауті
СвинЯтина
5442 дн. тому
В титрах насчет "трепачи" это было четко подмечено, потому что ничего кроме трепа ничего в этой программе не было, так рассуждения в стиле "хоть бы что" никакой конкретики, хотя вроде не политики собрались
костя
5442 дн. тому
неретин, гад, слова не давал розинской. Минко гонит умняк, но наташа спуску не дает ни тому, ни другому. не хватает динамизма и видеопровокаций
Likenikky
5442 дн. тому
Базар-вокзал
Дохтур Нестьоб
5442 дн. тому
Поржал знатно. Розинская кони мочит. Респект и уважуха ведущим и инициаторам прожэкта. Пишите истче!
Dr. Stёb
5442 дн. тому
Неужели на всём украинском ТВ не нашлось более остроумных, интересных и обаятельных ведущих, которые смогли бы очень точно, едко, а главное с перцем говорить о всей нашей телевизионной кухне… Что можно сказать, далеко нам до Росси… А жаль… Проект по задумке должен был быть интересным, но пока так, на двойку…. Посмотрим, что будет дальше… Надеемся, ТК всё же порадует!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду