«Телятина» з Дашею Малаховою

25 Грудня 2009
7340
25 Грудня 2009
08:25

«Телятина» з Дашею Малаховою

7340
Гостя «Телятини» − екс-ведуча «Нового каналу» та «Інтера», досвідчений кулінар, донька відомого українського театрального режисера і тимчасово безробітна Дарія Малахова
«Телятина» з Дашею Малаховою

Нова «Телятина» має «щасливий» порядковий номер, 7, адже була знята ще у жовтні, після чого вийшов інший випуск: «Телятина» №8 з Антоном Лірником. За словами авторів проекту Сергія Неретіна та Дмитра Федорова, вихід цього випуску постійно відкладали з різних причин - починаючи від перемонтажу, адже перша змонтована версія програми просто зникла з комп'ютера, і закінчуючи епідемією грипу A/H1N1. Але зрештою «Телятина» №7 все ж виходить в електронний прокат.

 

В цьому випуску своїми думками про телебачення діляться теле- та кінопродюсер Юрій Мінзянов, обличчя каналу «1+1» Юрій Горбунов та екс-генпродюсер українського телеканалу «1+1» та російського СТС Олександр Роднянський.

 

Принагідно ведучі програми «Телятина» вітають читачів «Детектор медіа» з усіма новорічно-різдвяними святами, бажають не надто міцно напиватися та продовжувати вірити в те, що телебачення може бути цікавим.

 

До зустрічей у Новому, 2010-му році!

 

 

 

1 частина

 

 

2 частина

 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7340
Читайте також
07.08.2009 15:12
для «Детектор медіа»
12 307
10.07.2009 11:49
«Телекритика»
6 338
25.06.2009 23:46
«Телекритика»
6 590
12.06.2009 14:20
«Телекритика»
7 291
Коментарі
10
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Жиру
5243 дн. тому
Трусло - это, надо понимать, ваше настоящее имя?
жир
5243 дн. тому
Просто все вокруг завистники, т.к. сами в заднице торчат, вот они и не ленятся все свое зло выливать на талантливых людей. Хоть бы имя свое не стеснялся написать, а то - без того то лучше и т.д. Трусло
Оксана Освяйко
5243 дн. тому
да все у нее противное.все.!! а где же Минко??? где он?...Где??? фанатки скучают))
Без Малаховой лучше!
5244 дн. тому
Т.е. тебе могут по ТВ впаривать самое распоследнее ничтожество, а ты при этом не моги даже назвать вещи своими именами. Особо нежные про "откуда столько злости" заговорили... Убрали дуру с экрана - исправили ошибку. И весь разговор. Точка.
Федоров Дмитрий
5244 дн. тому
Вот не могу понять - откуда столько злости?! И это, учитывая, что на сайте крутятся только коллеги........ М-дааааа
Глядач
5244 дн. тому
Малахова - справжнісіньке сільське бидло, яке не може собі скласти ціни! якби не крутий батько , про цю Фросю ніхто би ніколи не почув і побачив!!!! ні голосу, ні зовнішності, ні потенціалу, ні розуму!!! НІЧОГО!!! зробили зірку з г...на!!!
Без Малаховой лучше!
5244 дн. тому
Сильська молодыця: двойной подбородок (в ее-то возрасте), расхлябаная деревенская манера говорить, сиплый голос и незабвенное "смачнятына". Тьфу!
Vera
5245 дн. тому
У неё реально противный голос и противная манера разговора
Филиgg
5245 дн. тому
И шо?! Как раздражала она всех - так все и осталось. Надо было ее потопить
ggg
5245 дн. тому
Ишь ты, знакомы они с детства с Федоровым!! Ишь ты
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду