Завершився чат з Анною Жуковською та Катериною М’ясниковою з «Радіокомітету»

Завершився чат з Анною Жуковською та Катериною М’ясниковою з «Радіокомітету»

23 Жовтня 2015
2272
23 Жовтня 2015
14:00

Завершився чат з Анною Жуковською та Катериною М’ясниковою з «Радіокомітету»

2272
Тема – «Перспективи розвитку радіовимірювання в Україні»
Завершився чат з Анною Жуковською та Катериною М’ясниковою з «Радіокомітету»
Завершився чат з Анною Жуковською та Катериною М’ясниковою з «Радіокомітету»

У п'ятницю, 23 жовтня, на chat.detector.media відбулася чат-конференція з головою «Радіокомітету» Анною Жуковською та виконавчим директором Незалежної асоціації телерадіомовників Катериною М'ясниковою на тему: «Перспективи розвитку радіовимірювання в Україні».

 

До 27 жовтня «Радіокомітет» має оголосити результати тендеру на проведення єдиного галузевого вимірювання радіослухання в Україні у 2016-2018 роках. Нагадаємо, що заяви на участь у тендері подали три дослідницькі компанії - GfK Ukraine, «TNS Україна» та Factum Group Ukraine.

 

До обговорення пропонувалися запитання: які вимоги до вимірювання радіослухання в «Радіокомітету», як зміниться дослідження в наступні роки, які особливості пропозицій учасників тендеру, як вплинув останній конфлікт «Радіо ЄС» із дослідницькою компанією GfK Ukraine на подальше дослідження та інші.

 

Повний текст чату читайте на «Детектор медіа» найближчими днями.

 

Біографічні довідки:

 

Анна Жуковська - керуючий партнер медійного агентства UMG (Universal Media Group), чинний голова міжгалузевого об'єднання «Радіокомітет».

 

У 1995 році закінчила Київський національній економічній університет ім. В. Гетьмана, економічний факультет. З 1996 по 2006 роки працювала комерційним директором радіостанцій «Київські відомості» та «Радіо Столиця».

У 2007 році стала керуючим партнером радіобаінгового агентства Universal Media Group. UMG є лідером за обсягами серед агентств на радіо ринку з 2009 року. З 2011 року агентство увійшло до Всеукраїнської рекламної коаліції, а у грудні 2014  до міжгалузевого об'єднання «Радіокомітет».

 

Катерина М'ясникова - медіаексперт, юрист, виконавчий директор Незалежної асоціації телерадіомовників (НАМ). Працює в медіа сфері з 2001 року.

 

Закінчила Києво-Могилянську Академію, юридичний факультет. У 2001 році почала працювати в Незалежній асоціації телерадіомовників на посаді юриста-консультанта. У 2003 році за рішенням загальних зборів правління Катерину М'ясникову призначено виконавчим директором Незалежної асоціації телерадіомовників.

 

Катерина М'ясникова - активний медіадіяч та експерт галузі, постійний член робочих груп Комітетів ВР України, входить до Незалежної експертної ради з питань діяльності мас-медіа під час виборів.

 

З 200 9 року - член Громадської ради при Державному комітеті телебачення та радіомовлення України.

 

З 2012 року - у складі робочої групи Комітету Верховної ради України з питань свободи слова та інформації з підготовки нової редакції Закону України «Про телебачення і радіомовлення», член міжвідомчої робочої групи під керівництвом Дарії Чепак та член правління Глобального форуму з медіа розвитку (GFMD).

 

Із серпня 2014 року - радник голови Національної ради з питань телебачення та радіомовлення, з вересня 2014 року - голова Громадської ради при Нацраді.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2272
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
zubra
3080 дн. тому
Чи слухаєте ви радіо весті і як ви важаєте чи має нацрада дати радіо вести 27 частот ,які вони купили у радіо перець, щоб радіо перець перетворилось на радіо весті
zubra
3080 дн. тому
Чому в Україні за 24 роки не появилось радіо з повністю україномовною музикою
zubra
3080 дн. тому
Чому в Україні немає різноманітності форматів радіо як це є в Європі і Сша ,це наприклад формати радіо класичної музики ,фольк радіо,спортивне радіо, дитяче радіо і багато інших
zubra
3080 дн. тому
Чи можливо в Україні вимірювати рейтинги радіостанцій як телеканали ,щоб на кожному радіоприймачі був датчик який би показував яку радіостанцію людина слухає
zubra
3080 дн. тому
Скажіть чому рейтинги радіо не вимірюють щомісячно а квартально
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду