«Телятина» з Романом Скрипіним

26 Лютого 2010
20938
26 Лютого 2010
09:09

«Телятина» з Романом Скрипіним

20938
Гість «Телятини» - ведучий програми «Правда Романа Скрипіна» на телеканалі ТВі, голова Незалежної медіа-профспілки України і співавтор ідеї створення 5-го каналу
«Телятина» з Романом Скрипіним

Під час запису «Телятини» №9 у студії розливалася поезія здорового цинізму, не позбавленого арго. Саме з цієї причини перегляд програми не рекомендовано дітям до 16-ти, навіть обізнаним з постмодернізмом.

 

Поринаючи у давно природню для нього стихію телебачення, Роман Скрипін по  черзі називав речі та героїв оповідей своїми іменами і на окремих аспектах не зациклювався. Інакше він вчинити й не міг, оскільки чітко означеної теми автори та ведучі «Телятини» Сергій Неретін і Дмитро Федоров йому, звісно ж, не нав`язували. 

 

Поміж спогадами про Олександра Роднянського та порціями бачення місії журналістики Роман Скрипін встигав імпровізувати ще й стосовно формату «Телятини». Його сентенції автори програми демократично лишили без купюр. Тим краще: купюри пану Скрипіну ще згодяться для сплати кредиту за несподівано анонсоване у програмі дороге авто.

 

Для тих, кому цікавий не лише персонально Роман Скрипін, у «Телятині» - традиційні включення героїв нашого та не нашого телебачення. Цього разу це заступник голови правління з інформаційного мовлення телеканалу СТБ Олексій Мустафін і такі ведучі, як Василіса Фролова (рубрика «Хочу Євро» ток-шоу «Шустер live»), Тетяна Гончарова (тележурнал «Культ-сіті»), а також іноземець Ілля Стоянов (програма «Городок»).

 

 

Частина 1.

 

 

Частина 2.

 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20938
Читайте також
12.11.2010 13:27
Ирина Панченко, «Публичные люди»
19 159
07.08.2009 15:12
для «Детектор медіа»
12 306
10.07.2009 11:49
«Телекритика»
6 338
25.06.2009 23:46
«Телекритика»
6 590
12.06.2009 14:20
«Телекритика»
7 291
Коментарі
24
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
crazy-skipper
5176 дн. тому
Пол часа ушло на гугление и понимание, что значит НХП.
crazy-skipper
5176 дн. тому
Ми також колись робили аналогічний проект. "Кухня" називався. Кому цікаво, тут можна подивитись з Олегом Єльцовим: http://www.youtube.com/watch?v=EdQaDbTptr0 а тут з Віктором Чумаком: http://www.youtube.com/watch?v=kHP47r7C160
lokir
5179 дн. тому
Ридер - обычный завистник и говнюк. неужели кому-то еще непонятно. Просто своими комментами делает пацыкам рейтнг
8-)
5179 дн. тому
Пишучи тут Ви вже берете участь в тарганячих бігах.. :) Тому подальша дискусія пуста :) Плюс так і не було відповіді на питання: чи ви шось в житті зробили, щоб критикувати інших?
rider
5179 дн. тому
Восьмому. Ви написали: "Мій вердикт: замість сплкуватися з розумними людьми... " Це Ви про кого? Якщо про себе, то по-моєму Ви погарячкували. Поясню чому. Ви абсолютно не знаючи мене, виносите вердикти і робите висновки. Це, як мінімум, не коректно. Але якщо брати за основу таку Вашу логіку, то нічого розумішого я не можу придумати, як ще раз процитувати Вас і надалі самому керуватись в житті Вашим же висновком "забити болт на снобів і не зважати". А з розумних книжок процитую таке: Я не стремлюсь лидировать, где тараканьи бега. Пытаюсь реабилитировать вокруг понятье греха. Душевное отупение отъевшихся кукарек – это не преступление – великий грех. (А.Вознесенский) За цим - мерсі за критику!
8-)
5179 дн. тому
Хм.. чувак не тільки звинувачує, а ще й уникає прямих відповідей :) Мій вердикт: замість сплкуватися з розумними людьми - читає розумні книжки, змість мандрувати світом - дивиться програми Нейшнл Джеографік і Діскавері, замість спати із жінками - дивиться продукції студії Приват.. Висновок: забийте болт на снобів і не зважайте :)
rider
5179 дн. тому
Для Федорова Дмитра. "У каждого портного свой взгляд на искусство" - сказав Козьма Прутков.
Федоров Дмитрий
5179 дн. тому
2rider: насчет побрякушек с претензией на молодежные программы за деньги КМДА или минмолодьспорту - это вы про меня, очевидно. А на Неретина - здря. А насчет брязкания - раз помните, значит не зря брязкали))))) А вот где вы хоть чем-то побрязкали в своей жизни было бы интересно услышать.
8-)
5180 дн. тому
Поправка.. перетнзіх в мене до другої частини.. Оскільки перша досить непогана.. там стьоб вміру, історії вміру, і навіть матюги вміру.. а от в другй частині зірвалися всі: Скрипін, який 5-ий бив мало не колінами, ведучі, які питння ставили в 2 довше аніж мімлив Рома :)
lapusya
5180 дн. тому
мало :(....каких-то несчастных 9.58+9.55 мин. Ведущим Телятины надо поделиться вопросами: один серьезные пусть задает, а другой что в голову первое прийдет. :) в принципе - не плохо,креатиффненько. Глядя на Р.Скрыпина в его программах, он создает очень серьезный образ ведущего. как гаишник - наказать/помиловать может, поэтому его и боятся :) Часто спокойно, но уверенно, "избивает полит. младенцев", а иногда и добивает их. А тут такой прикольный, простой, с матами где надо :). Таких как Роман, надо уважать и называть только на ВЫ, независимо от разницы в возрасте. Предлагаю дать ему звание НАРОДНЫЙ журналист. И хотя коллеги по цеху(ну не придурки, а?) пишут на него всегда всякие гадости в комментах, телезрители его помнят еще с СТБ. Он молодец!
8-)
5180 дн. тому
Ай, блін.. продублювався.. От шо значить інет лажить.. І ще.. Неретін, тобі похвала. Бо твій нетузіазм дає роботу таким як райдер.. Такі типажі нколи не візьмуть в руки камеру і не підуть шось знімати.. а так ти їм дав можливість хоч в коментах відписатися :) Дерзайте, накачаєте пальці і мона буде похвалитися клавіатурними мозолями :)
8-)
5180 дн. тому
Ну в Райдера типово УТешний стиль простежується :) Я ні фіга не зробив, а оте, що зварганили інші - лабуда повна.. Окрім того оця звичка обісрати і не вибачитися, коли тебе зловили на брехні банальна ознака убогості.. Це я так, занадто ревнивих критиків чмокнув в щоку.. ЩОДО САМОЇ ПРОГРАМИ. Якась вона трохи недороблена.. і в плані сюжету, і в плані місця запису.. З позитивів - монтаж.. Тоже додивляюся до кінця.. Але ж, мля, зробіть нову заставку :) Це ж як авторський підпис під картиною чи скульптурою..
таня
5180 дн. тому
додивилась тільки бо люблю скрипіна. але про шо???? чого??? ідея, ведучі, думки - шо попало.
rider
5180 дн. тому
Неретіну. Звиняйте. Вийшла прикра помилочка. Але стилістика ведення тих "побрякушок" була дуже схожою з "телятиною". Та й той "Вася" по фейсу- копія Вашого обличчя. Ну. просто двійник! Мо" "братєльнік"?
Неретін
5180 дн. тому
Дякую за відповідь. Тільки "побрякушки" на гроші КМДА чи Мінмолодіспорту - такого в моєму бекгрануді не було ніколи, але це й неважливо - помилятися може кожен. Ви головне - пишіть побільше в коменти - справді цікаво читати.
rider
5180 дн. тому
Неретін! Та Ви не панікуйте, все вже минулося! Навряд чи хтось пам"ятає Ваші давнішні "побрякушки" з претензією на молодіжні програми. Пригадую, вони виходили мало не на всіх каналах на гроші чи то КМДА, чи Мінмолодьспорту. Та це вже й не так важливо. А якщо слово "кривляння" Вас образило, то вибачаюсь. А якщо по суті, то скажу, що саме такий стиль (не знаю його наукової назви, тому назву "безтолкове кривляння") утримувати легше, ніж стиль розумної дотепності, делікатного гумору і жартів, які не межують з хамством та грубістю. Та Ви по собі це добре знаєте. А додивися Вашу програму до кінця тому, що не можу писати про те, чого не бачив. Це ж ясний перець. А Ви запідозрили мене у тому, що так було цікаво, що аж до титрів додивився? Даремно! Більш не буду. А щодо Вашої роботи, то її , як на мою думку, вірно оцінила "пошановувачка" Вашого таланту (заодне і Скрипіна) -Ема // 26.02.2010 13:51:06.
Неретін
5180 дн. тому
Ви спочатку згадайте, де саме Неретін кривлявся. А те, шо до кінця титрів дивитесь нашу програму - це добре. Пишіть ще. Я все уважно читаю!
rider
5180 дн. тому
Прошу вибачення у всіх за те, що не подумавши зважився на порівняння Познер, Молчанов... і , ще раз, вибачте, Скрипін. А загалом, мені надзвичайно подобається думка: "Ема // 26.02.2010 13:51:06 Гидота якась - і Скрипін, і телятина ваша." Бо навіть, якщо це і формат "програми-стьобу"(можливо, є такий новітній жанр), то і він має якісь межі. А не те, що в кадрі сидить якесь ... і чавкає яблуко або нецензурно лається. До чого це? "Геніальний" режисерський хід? І ще. Сергій Неретін. Я знаю його. Він Вася. Просто Вася. І все. Колись давним давно, пригадую, на "НТУ" імені Кучменка, "Тонісі" чи "пенісі" він кривлявся на якісь дурацькій програмі. А тут на тобі - у самої Лігачової! Пасаж... з нонсенсом. Я б сказав, капец! А ті, хто відмовився від вашої "Телятини", то, очевидно, вірно вчинили, наівть, мудро.
rider
5180 дн. тому
Ну. "великий..." Подивися цей брєд, сумно стало. Уявіть собі, Познера чи Молчанова, який сідає перед камерою і роздає оцінки своїм колегам? Я зараз кажу не просто про культуру людини взагалі, яка претентує, принаймні, за причетністю до професії журналіста-ведучого до інтелигенції, а про внутрішню культуру цього чоловіка. Стосовно того, чи не піти б Скрипіну в депутати, то очевидно відповідь лежить на поверхні (масло тут ні до чого, як і Лесь Подерв"янський поготів) - там таких "інтелектуалів" (це м"яко кажучи, інтелигентно, я б сказав) вистачає. Навіть з перебором. Так що, справді, в депутати йти не потрібно. А тим,хто у захваті від таких, як Скрипін, то будьте обережні. Невже не натішились Русланою Писанкою?!...
дене
5181 дн. тому
Та сами вы казли, нормуль, обожнюю телятину и всьо тут
lenna
5181 дн. тому
Молодец Скрыпин.Люблю......
хехе
5181 дн. тому
ни о чем :( ужас, Рома мог бы стооооолько рассказать инетресного, а вы всё о какой-то ерунде
Ема
5181 дн. тому
Гидота якась - і Скрипін, і телятина ваша.
jjik
5181 дн. тому
прикольно. хорошо раскрылся - маладца ведущие
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду