ПРОМО: Тетяна Гончарова готова до самогубства (ВІДЕО)

12 Березня 2010
7566
12 Березня 2010
17:20

ПРОМО: Тетяна Гончарова готова до самогубства (ВІДЕО)

7566
ПРОМО: Тетяна    Гончарова готова до самогубства (ВІДЕО)

У новій «Телятині» - відома телеведуча (канали «КТМ», Ера», «Сіті»), редактор, світська левиця і «екс-демон» (програма «Ангели і демони») - Тетяна Гончарова.

 

З програми можна довідатися про ставлення ведучої до телеменеджерів Андрія Слободяна та Віталія Докаленка, до теледівиць Тетяни Рамус та Світлани Вольнової, а також про те, чому новий телепроект Гончарової «Культ-сіті» прожив усього лиш кілька тижнів.

 

Тенденції телебачення по черзі діагностують актриса Ольга Сумська, керівник російського концерну «Мосфілльм» Карен Шахназаров, російський телепродюсер Джанік Файзієв.

 

Також нова «Телятина» розкаже і про деякі особисті речі Тетяни Гончарової... Наприклад, про її ставлення до самогубства... як і про те, чому вона вважає рідне ТБ «порожняковим». Не прогавте наступного тижня «Телятину» №10, трейлер якої перед вами:

 

 

«Детектор медіа»

 

Фото Олени Старостенко

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7566
Читайте також
07.08.2009 15:12
для «Детектор медіа»
12 305
10.07.2009 11:49
«Телекритика»
6 338
25.06.2009 23:46
«Телекритика»
6 589
12.06.2009 14:20
«Телекритика»
7 291
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Интересующийся
5164 дн. тому
Классно ей имидж поменяли... А программа - чистая дерьмотина, а не телятина.... Телёнка вырастить надо, а здесь вижу лишь собранные по тусекам фекалии... Ещё интересно, зачем нужен динамичный монтаж для интернета? Это же не телек.... Афффтор не знаком с разницей психологии ТВ и интернета.... Жаль:(
Бибебабобу
5164 дн. тому
А чего это поудаляли все, что я сказал про Докаленка?
Ужас
5165 дн. тому
Смешно читать и слушать.Какая там "светская львицы"?Вы что?Ну работала,как все где-то.Ну не складывалось.Ну просто рядовая девушка.Откуда понты? CENSORED
1+1
5166 дн. тому
общественный транспорт не унижает достоинство человека, достоинство человека унижает тупость, злоба, зависть и показные понты в виде взятого не по статусу авто, часов и прочего (купленных в кредит или взятых на отдолженные деньги у друзей, от которых, когда нужно оплатить по долгам, можно тут же отказаться). Не у каждой молодой девушки, как у Оксаны Марченко, например, удачный муж, что позволяет ей, вне зависимости от талантов, быть ведущей различных шоу, хотя получается это у неё очень с трудом... Так что не судите строго скромную девушку Таню- самое главное, что она хороший и грамотный человек, просто не повезло попасть в нужные круги...
Бибебабобу
5166 дн. тому
Илона Довгань 2, вы по прежнему пользуетесь общественным транспортом?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду