«Телятина» з Антоном Лірником

24 Листопада 2009
14515
24 Листопада 2009
11:49

«Телятина» з Антоном Лірником

14515
Гість «Телятини» − режисер, екс-резидент «Камеді клаб Україна», а нині ведучий телепроекту «Насправді-шоу» телеканалу «Україна»
«Телятина» з Антоном Лірником

Гість «Телятини»  - режисер, екс-резидент «Камеді клаб Україна», а нині ведучий телепроекту «Насправді-шоу» телеканалу «Україна» Антон Лірник. Ведучі програми - Сергій Неретін та Дмитро Федоров.

 

Також своїми думками про телебачення діляться обличчя «Нового каналу»Андрій Доманський, російський актор і автор програми «Городок» на каналі РТР Юрій Стоянов,  тимчасовий рульовий каналу «Інтер» Єгор Бенкендорф та рульовий телеканалу «Україна» Вальдемар Дзікі.

 

Частина 1.

 

 

Частина 2.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14515
Читайте також
07.08.2009 15:12
для «Детектор медіа»
12 307
25.06.2009 23:46
«Телекритика»
6 590
12.06.2009 14:20
«Телекритика»
7 291
Коментарі
10
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
глядач1
5274 дн. тому
підтримую Тюрю. від рваного монтажу голова болить. це відео можна дивить тільки після обкурки. вєртальоти...
8-)
5274 дн. тому
Тюря, вам ше для варто було б зауважити, шо в кадрі сидів не Віктор Ющенко і штандарта бракувало на задньому плані :) Мені особисто подобається рваний монтаж. Видно, що атмосфера при спілкуванні невимушена.. Хороше обрамлення програми.. Та й взагалі видно, що народ росте і розвивається.. Тому так тримати і надалі, чуваки..
ОУЕ!
5275 дн. тому
Де поділи Євгена????????? фанатки сумують!)
Тюря
5275 дн. тому
Часто обрезано пол человека в кадре. Еще часто много пустого пространства в кадре, а не должно быть больше 30%. Затем по режиссуре - самое важное в программе ценность гостя и общения с ним. У вас же анонс гостя в начале очень долгие (около минуты), а потом еще и в конце. У вас же всего 15 минут! Еще - рваный монтаж, некачественная раскадровка, режиссура и технически на уровне студента института.
To TRK - From VSEX
5275 дн. тому
Nasrat - xorosho, 4to xot takie est programmy. A to vokrug polnaya zhopa i podlizavschina
ТРК
5275 дн. тому
To Max Shabalyn: интересно, кто этим "импровизаторам" даст эфир? Не вы ли, Max? Говорить умеют все, а вот делать. Да никогда в жизни такие програмули как "Телятина" не будут форматными для среднестатистического зрителя. Уж извините, но это так
Max Shabalyn
5275 дн. тому
Horoshiy otkrovenniy proect. Pohozhih net na otechestvennom TV. Talantlivie rebyata, intersnie gosti. Dostojno bol'shogo ekrana i prime-time! Uspehov vam
Элеонора
5275 дн. тому
Обожаю Фёдорова.ОН реально лучший интервьюе нашей страны. Дмитрий - Вы просто самый-самый! Телятина рулит
Тома
5275 дн. тому
Какой-то странный монтаж: Лирник все время говорит и отвечает Федорову, а вопросы (в кадре) задает токо Неретин.....
глядач1
5276 дн. тому
ці "ведучі" мене дратують. навіщо триндіти більше, ніж гість? дайте людині нормально висловити свою думку, не перебивайте весь час! просто не можливо слухати.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду