ПРОМО: Роман Скрипін про різницю між ТВі та 5-м каналом і про те, якою мовою він розмовляє з мамою (ВІДЕО)

25 Лютого 2010
9705
25 Лютого 2010
18:02

ПРОМО: Роман Скрипін про різницю між ТВі та 5-м каналом і про те, якою мовою він розмовляє з мамою (ВІДЕО)

9705
ПРОМО: Роман Скрипін про різницю між ТВі та 5-м каналом і про те, якою мовою він розмовляє з мамою (ВІДЕО)

У новій «Телятині» - ведучий телеканалу ТВі Роман Скрипін. Під час невимушеної розмови він характеризує стан сучасного телебачення, зупиняючись на його закулісних рефлексіях і враженнях від «Телятини». Без перерви на рекламу спілкування охопило такий діапазон, як рівень поваги політиків до облич ток-шоу,  особливості використання частот телеканалу «1+1» та умови участі окремих телеведучих у корпоративах.

 

Тенденції телебачення  по черзі діагностують заступник голови правління з інформаційного мовлення телеканалу СТБ Олексій Мустафін і такі ведучі, як Василіса Фролова (рубрика «Хочу Євро» ток-шоу «Шустер live»), Тетяна Гончарова (тележурнал «Культ-сіті»), Ілля Стоянов (програма «Городок»).

 

За якими критеріями Роман Скрипін відрізняє «маразм» від «справжньої розмови у студії», дізнаєтеся після перегляду «Телятини» № 9, трейлер якої перед вами:

 

 

«Детектор медіа»

 

Фото - www.wikimedia.org

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9705
Коментарі
13
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
cnfhbr
5049 дн. тому
Давно я не бачив Скрипіна на ТВ! Що підмітив - в фас він схожий на Віцина (кінюморист), в профіль на Сову (юморист розмовник)! Можливо, ця схожість розкриває в ньому політичний сарказм (юмор) і оригінальність! Без сумніву, язичок в нього гострий, цупкий до протиріч і неадекватності у співрозмовників! Але 5 телеканал дав йому можливість заробити все-таки на джип!
телезритель
5177 дн. тому
Роман единственный веддущий, который не получает деньги за озвучивание мнений собственников телеканалов
рбк
5179 дн. тому
Роман! Перестань писать комменты как тебя все любят.
Глядачка
5181 дн. тому
Скрипін - людина низької культури.
шевченкова
5181 дн. тому
Скрипін - молодчинка! Ромка, ти кращий!
lenna
5181 дн. тому
нема на вас нацради))))
lenna
5181 дн. тому
Перестаньте удалять коментарии!!!!Сколько можно!!!!!!!!!!!!!!
lenna
5181 дн. тому
Скрыпин молодец!Люблю...
to_Максимус
5182 дн. тому
Чувствуется , человек CENSORED Скрипину :)
Максимус
5182 дн. тому
Скрыпин-самый лучший ведущий,самый талантливый и профессиональный. и канал TBi очень даже хорош. Правда Скрыпина-это одна из всех передач,где не лижут жопу,а говорят факты и не боятся их говорить. Так что сами вы все серая масса,а Рома,очень хороший и порядочный человек.
хехе
5182 дн. тому
скрыпин поймал звезду, угробил медиа-профсоюз, ушел на какой-то малоизвестный канал и еще вызывает у кого-то после этого интерес????
скрипін
5182 дн. тому
всі чорті шо, одна я - королева!
BN
5182 дн. тому
Скрипін - ти сам сіра маса! Як і ведучі Телятини
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду