Про що говорили в етері спільного телемарафону 11 квітня 2024 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 11 квітня 2024 року

12 Квітня 2024
247

Про що говорили в етері спільного телемарафону 11 квітня 2024 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
247
Підвищення податків для ФОП та мобілізація.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 11 квітня 2024 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 11 квітня 2024 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «Рада», «Ми — Україна», Суспільне, «Інтер». 

Блоків «1+1» та ICTV/СТБ в національному етері цієї доби не було.

У нічному блоці працювала команда телеканалу «Рада». Повторили частину гостьової студії попередньої доби та показали запис пленарного засідання Верховної Ради.

Про підвищення податків у студії «Ми — Україна» говорили з народним депутатом Олексієм Леоновим («Слуга народу»). Він розповідав про важливість малого та середнього бізнесів і приведення податків до європейського рівня. Також він сказав, що ВВП зростатиме лише за умови гарних умов для підприємців. Леонов вважає, що у деяких країнах Європи є схожі до українських умови ведення бізнесу. І що спрощена система додала стійкості українській економіці, проте її все ж варто удосконалити.

Закон про мобілізацію обговорили з народною депутаткою Оленою Мошенець («Слуга народу»). Вона розповіла про роботу з правками, а також пояснила, чому прибрали норму про демобілізацію: це була дуже дискусійна норма, яка не співвідносилась із запитом військового командування. Її вирішили розглянути в окремому законопроєкті.

У блоці Суспільного про ймовірне підвищення тарифів на електроенергію говорили з народними депутатами Андрієм Герусом («Слуга народу») та Олексієм Кучеренком («Батьківщина»). Герус сказав, що наразі жодного рішення про підвищення тарифів не прийнято й навіть, якщо рішення ухвалять, то ринкової ціни для споживачів все одно не буде. Герус додав, що варто порахувати вартість руйнувань енергосистеми та переглянути джерела фінансування.

Закон про мобілізацію коментували народні депутати Олексій Гончаренко («Європейська Солідарність»), Ірина Фріз («Європейська Солідарність»), Олександр Федієнко («Слуга народу») та Ярослав Железняк («Голос»).

Також у блоці Суспільного показали спільну пресконференцію президентів України, Литви та Польщі.


У блоці «Інтера» про американську допомогу розмірковував місцевий депутат округу Рок штату Вісконсин Юрій Рашкін. Він сказав, що від питання допомоги залежить американський авторитет у світі.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
247
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду