Про що говорили в етері спільного телемарафону 6 березня 2024 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 6 березня 2024 року

7 Березня 2024
182

Про що говорили в етері спільного телемарафону 6 березня 2024 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
182
Мобілізація та вибори у США.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 6 березня 2024 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 6 березня 2024 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: Суспільне, «1+1», ICTV/СТБ, «Рада».

Блоків «Інтера» та «Ми — Україна» в національному етері цієї доби не було.

У блоці Суспільного повторили частину гостьової студії, підсумковий випуск новин попередньої доби та показали низку інтерв’ю регіональних філій. Поміж них і розмову з керівником Запорізької обласної військової адміністрації та міським головою Мелітополя Іваном Федоровим. Говорили про призначення, роботу на посаді, гуманітарну ситуацію та переселенців.

Протягом першої години етеру у блоці «1+1» повторили випуск програми «Нічна варта», яку вже двічі показували 2 березня цього року. Також у новинах показали сюжет з ознаками замовності про новий сезон «Ліги сміху».

З кореспонденткою ТСН Оксаною Родіоновою говорили про її журналістську роботу над матеріалами про зрадників України.

У блоці телеканалів ICTV та СТБ із заступником міністра економіки Тарасом Качкою говорили про контроль експорту. Він сказав, що Україна не дає дозволу на експорт кукурудзи до Польщі з вересня 2023 року. Також він розповів про запровадження списку чутливих товарів, які не можуть експортуватись у великій кількості.

Про вибори у США говорили з політичним оглядачем Володимиром Фесенком. За його словами, команді Джо Байдена треба шукати нестандартні ходи, аби перехопити ініціативу в перегонах. Обговорили й відмову дружини президента України Олени Зеленської від участі у зверненні Байдена до Конгресу, через те, що її хотіли посадити поряд з Юлією Навальною.

У студії «Ради» законопроєкт про мобілізацію обговорювали з головою Верховної Ради Русланом Стефанчуком («Слуга народу»). Він не зміг спрогнозувати, коли точно законопроєкт перейде до голосування. Але пояснив алгоритм його опрацювання.


Про пожежу в Києві говорили з депутатом міської ради Андрієм Вітренком («Слуга народу»). Він сказав, що в Києві гине велика екосистема й це несе загрозу національній безпеці та негативно впливає на здоров’я киян. Крім того, про проблеми у столиці говорили також з нардепом Віталієм Безгіним («Слуга народу») та депутаткою міськради Євгенією Кулебою («Голос»). Вони розповідали про стан метро та підтоплення станцій.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
182
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду