Про що говорили в етері спільного телемарафону 11 березня 2024 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 11 березня 2024 року

12 Березня 2024
424

Про що говорили в етері спільного телемарафону 11 березня 2024 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
424
Вступ до ЄС та вибори в Росії.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 11 березня 2024 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 11 березня 2024 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «Рада», «1+1», ICTV/СТБ.

Блоків «Інтера», «Ми — Україна» та Суспільного в національному етері цієї доби не було.

Політичний коментатор Олег Лісний розповів про вступ України до Євросоюзу. Він сказав, що формування переговорної рамки — це фактично технічне завдання для майбутніх переговорів і що для кожної країни свої умови вступ. Також цю тему обговорювали з політичним оглядачем Олексієм Буряченком.

Вранці до етеру марафону традиційно включався речник Генерального штабу ЗСУ Андрій Ковальов, який розповів про ситуацію на передовій.

З Богданом Ференсом, політичним оглядачем, говорили про вибори та ситуацію в Росії. За його словами, частинка Володимира Путіна живе у багатьох росіянах, інакше б його влада вже зникла. Також він нагадав, що з приходу до влади нинішній президент Росії займався знищенням політичних опонентів. Для демократичних країн буде дилемою: визнавати чи не визнавати легітимність Путіна.

Народний депутат Єгор Чернєв («Слуга народу») говорив про українську євроінтеграцію. Він розповів, що під час формування переговорної рамки Україна та ЄС захищатимуть свої інтереси, зокрема економіки. 

Ірина Борзова, народна депутатка від «Слуги народу», розповідала про забезпечення ветеранів житлом. Вона фактично прозвітувала про планування державної програми.

Цього дня команда телеканалу «Рада» працювала в етері марафону протягом дванадцяти годин. У нічній частині етеру показали повтори гостьових студій за 6 та 8 березня.

У блоці «1+1» з головою Фонду держмайна Віталієм Ковалем обговорили приватизацію. За його словами, через приватизацію держава допомагає розширюватись приватному бізнесу.

Сергій Солодкий, заступник директора центру «Нова Європа», розповідав про  готовність Еммануеля Макрона активно допомагати Україні. Він сказав, що один з приводів для підтримки – втрата французьких позицій в Африці.

Про американську допомогу для України у гостьовій студії телеканалів ICTV та СТБ говорили з народним депутатом Данилом Гетманцевим («Слуга народу»). Він сказав, що у зв’язку із затримкою ніякої катастрофи немає, фінансова ситуація під контролем. Але Гетманцев сподівається, що Україна все ж отримає допомогу від США, оскільки має підтримку обох партій.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
424
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду