detector.media
Денис Шабанін
Софія Скиба
«Детектор медіа»
07.03.2024 18:20
Про що говорили в етері спільного телемарафону 6 березня 2024 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 6 березня 2024 року
Мобілізація та вибори у США.

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: Суспільне, «1+1», ICTV/СТБ, «Рада».

Блоків «Інтера» та «Ми — Україна» в національному етері цієї доби не було.

У блоці Суспільного повторили частину гостьової студії, підсумковий випуск новин попередньої доби та показали низку інтерв’ю регіональних філій. Поміж них і розмову з керівником Запорізької обласної військової адміністрації та міським головою Мелітополя Іваном Федоровим. Говорили про призначення, роботу на посаді, гуманітарну ситуацію та переселенців.

Протягом першої години етеру у блоці «1+1» повторили випуск програми «Нічна варта», яку вже двічі показували 2 березня цього року. Також у новинах показали сюжет з ознаками замовності про новий сезон «Ліги сміху».

З кореспонденткою ТСН Оксаною Родіоновою говорили про її журналістську роботу над матеріалами про зрадників України.

У блоці телеканалів ICTV та СТБ із заступником міністра економіки Тарасом Качкою говорили про контроль експорту. Він сказав, що Україна не дає дозволу на експорт кукурудзи до Польщі з вересня 2023 року. Також він розповів про запровадження списку чутливих товарів, які не можуть експортуватись у великій кількості.

Про вибори у США говорили з політичним оглядачем Володимиром Фесенком. За його словами, команді Джо Байдена треба шукати нестандартні ходи, аби перехопити ініціативу в перегонах. Обговорили й відмову дружини президента України Олени Зеленської від участі у зверненні Байдена до Конгресу, через те, що її хотіли посадити поряд з Юлією Навальною.

У студії «Ради» законопроєкт про мобілізацію обговорювали з головою Верховної Ради Русланом Стефанчуком («Слуга народу»). Він не зміг спрогнозувати, коли точно законопроєкт перейде до голосування. Але пояснив алгоритм його опрацювання.


Про пожежу в Києві говорили з депутатом міської ради Андрієм Вітренком («Слуга народу»). Він сказав, що в Києві гине велика екосистема й це несе загрозу національній безпеці та негативно впливає на здоров’я киян. Крім того, про проблеми у столиці говорили також з нардепом Віталієм Безгіним («Слуга народу») та депутаткою міськради Євгенією Кулебою («Голос»). Вони розповідали про стан метро та підтоплення станцій.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY