Про що говорили в етері спільного телемарафону 2 березня 2024 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 2 березня 2024 року

4 Березня 2024
219

Про що говорили в етері спільного телемарафону 2 березня 2024 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
219
Безпекові угоди та мобілізація в Україні.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 2 березня 2024 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 2 березня 2024 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «1+1», Суспільне, «Інтер», «Ми — Україна».

Блоків ICTV/СТБ та «Ради» в національному етері цієї доби не було.

У нічному блоці марафону працювала команда «1+1». Показали новий випуск «Нічної варти», гостями якого були військовий оглядач Сергій Кузан та аналітик мапи Deep State Роман Погорілий.

У гостьовій студії Суспільного мобілізацію обговорювали з народними депутатами Олександром Федієнком («Слуга народу») та Іриною Фріз («Голос»). Федієнко сказав, що в парламенті законопроєкт розглядатимуть не раніше кінця березня, оскільки комітет ще не розглядав правки. Також він додав, що важливі дебати були навколо людей, які мають  інвалідність, та щодо відтермінування для аспірантів. Фріз додала, що основну дискусію викликала норма з демобілізації.

Заступник головного редактора «Української правди» Євген Будерацький розповідав про розслідування руху російських та білоруських вантажівок з агропродукцією до Польщі.

Про поховання Олексія Навального говорили з російським політичним діячем Дмитром Гудковим. Він сказав, що російська опозиція підтримала акцію «Опівдні проти Путіна», яка відбудеться 17 березня на виборчих дільницях. Важливо показати усьому світу, що Володимир Путін  не має підтримки, аби завдати удару по путінській легітимності.

З народною депутаткою Євгенією Кравчук у студії «Інтера» говорили про безпекові угоди з міжнародними партнерами. Вона сказала, що перші угоди підписуються з країнами Великої сімки.

Протягом дня до гостьових студій різних телеканалів включався голова Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер. Із ним говорили про ситуацію у місті після російської атаки.


З радником керівника офісу президента Михайлом Подоляком у блоці «Ми — Україна» говорили про підтримку України від Франції. За його словами, про підтримку України говорить не лише французький президент Емануель Макрон. Подібні тези лунають й у Нідерландах.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
219
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду