Про що говорили в етері спільного телемарафону 3 березня 2024 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 3 березня 2024 року

5 Березня 2024
399

Про що говорили в етері спільного телемарафону 3 березня 2024 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
399
Відбудова України та благодійність Віктора Пінчука.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 3 березня 2024 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 3 березня 2024 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «Ми — Україна», «Рада», ICTV/СТБ, «Інтер».

Блоків «1+1» та Суспільного в національному етері цієї доби не було.

У блоці «Ми — Україна» з політичним коментатором Валентином Гладких обговорювали готовність росіян до повалення путінського режиму. Він сказав, що в Росії рано чи пізно почнеться зростання національних свідомостей та будуть люди, які розумітимуть, що повалити путінський режим можна лише збройним протистоянням.

Також повторили підсумковий випуск новин та інтерв’ю з міністром енергетики Германом Галущенком, які були в етері попередньої доби.

У блоці «Ради» про відбудову та міжнародну підтримку говорили із заступником керівника Офісу президента Олексієм Кулебою. Він сказав, що у 2024 році масштабуватимуть проєкт «Пліч-о-пліч» на Миколаївську область та будуть готові поширювати його на всі постраждалі області.

Народний депутат Дмитро Соломчук («Слуга народу») коментував блокаду українсько-польського кордону. Він сказав, що ситуація спонукає фермерів запускати власну переробку, аби замінити імпорт у крамницях. При цьому, через кордон не пропускають навіть благодійну техніку, яка має допомогти з посівними роботами.

У новинному слоті телеканалів ICTV та СТБ знову показали сюжет з ознаками замовності про реабілітаційний центр Recovery за участі співзасновника центру та власника згаданих телеканалів Віктора Пінчука. Зазначимо, що телеканали регулярно розповідають про роботу центрів.

Про блокування українсько-польського кордону говорили з послом України у Польщі Андрієм Дещицею та речником Державної прикордонної служби України Андрієм  Демченком.

Підсумковий випуск новин цього тижня готувала команда телеканалу «1+1».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
399
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду