Про що говорили в етері спільного телемарафону 7 березня 2024 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 7 березня 2024 року

8 Березня 2024
236

Про що говорили в етері спільного телемарафону 7 березня 2024 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
236
Опіка підприємцями та невелика корупція.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 7 березня 2024 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 7 березня 2024 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «Рада», «Ми — Україна», Суспільне, «Інтер».

Блоків «1+1» та ICTV/СТБ в національному етері цієї доби не було.

У нічному блоці марафону працювала команда телеканалу «Рада». Показали запис гостьової студії попередньої доби та інтерв’ю зі співаком Олегом Скрипкою, яке було в етері 28 лютого цього року.

З народним депутатом Денисом Масловим («Слуга народу») у гостьовій студії «Ми — Україна» говорили про притягнення росіян до відповідальності за воєнні злочини. А його колега по партії Олексій Леонов розповідав про створення економічної платформи «Зроблено в Україні». Він сказав, що платформа має стати майданчиком для діалогу між підприємцями та владою. Для цього у кожній обласній адміністрації буде заступник, який опікуватиметься платформою.

Про американську політику говорили з політичним оглядачем Дмитром Левусем. За його словами, можливість допомогти Україні шукатимуть та, ймовірно, це відбудеться в обхід спікера Палати представників.

У блоці Суспільного про підвищення мінімальної зарплати дискутували народні депутати Михайло Цимбалюк («Батьківщина») та Леся Забуранна («Слуга народу»). Цимбалюк сказав, що державі вигідно підіймати мінімальну зарплату, оскільки це збільшить податки та купівельну спроможність українців. А Забуранна розповіла, що з вірогідністю у 100% заробітні плати та пенсії виплачуватимуться.

Корупцію обговорювали з політичним коментатором Олегом Лісним. Він сказав, що для нього дивний відхід війни на друге місце після корупції. Та заявив, що ця тема підігрівається в медіа та колах антикорупціонерів. Лісний вважає, що, якщо Україна не виграє війну, то корупція людей взагалі не хвилюватиме. Та й не така вона велика, як видається.


У програмі «Акцент» телеканалу «Інтер» говорили з військовим оглядачем Олександром Мусієнком. Обговорювали ситуацію на передовій.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
236
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду