Про що говорили в етері спільного телемарафону 3 січня 2024 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 3 січня 2024 року

4 Січня 2024
361

Про що говорили в етері спільного телемарафону 3 січня 2024 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
361
Снайперський рекорд, піар Леоніда Кучми та інтерв’ю Михайла Подоляка.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 3 січня 2024 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 3 січня 2024 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: Суспільне, «1+1», ICTV/СТБ, «Рада».

Блоків «Інтера» та «Ми — Україна» в національному етері цієї доби не було.

У нічному блоці марафону працювала команда Суспільного. Показали інтерв’ю зі стендап-коміком Василем Байдаком, військовослужбовцем Віктором Бортником, а також повторили частину етеру попередньої доби, зокрема частину гостьової студії та підсумковий випуск новин.

У блоці «1+1» показали інтерв’ю з українським снайпером В’ячеславом Ковальським, який встановив світовий рекорд після пострілу з української зброї. Він сказав, що для досягнення рекорду необхідна якісна зброя та кваліфікація стрілка. Також він сказав, що не приховує своє обличчя, оскільки не бачить у цьому сенсу.

Директорка Державної служби зайнятості Юлія Жовтяк у гостьовій студії телеканалів ICTV та СТБ говорила про навчання для безробітних. Вона розповіла, як відбувається процес навчання та взаємодії з навчальними закладами. За її словами, навчатись можна за 120-ма спеціальностями, які  затвердженні Міністерством економіки.

Із заступником голови Національного банку України Сергієм Ніколайчуком говорили про попит на іноземну валюту в Україні. За його словами, попит виник через сезонність та психологічний тиск на українців. Повернення до фіксованого курсу гривні не розглядається. 

Також у новинному блоці показали сюжет із ознаками замовності про допомогу дітям від Президентського фонду Леоніда Кучми «Україна». Однією з коментаторок у сюжеті була прессекретарка другого президента Дарка Оліфер.

У блоці телеканалу «Рада» про повернення українських військових із російського полону розповідав представник Генерального управління розвідки Андрій Юсов,  а також народний депутат Єгор Чернєв («Слуга народу»).

Показали й інтерв’ю з радником керівника Офісу президента Михайлом Подоляком, який розмірковував про міжнародну політику, ситуацію на передовій та мобілізацію. 


Також показали інтерв’ю з виконуючим обов’язки міністра культури та інформаційної політики Ростиславом Карандєєвим.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
361
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду