Про що говорили в етері спільного телемарафону 1 січня 2024 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 1 січня 2024 року

3 Січня 2024
623

Про що говорили в етері спільного телемарафону 1 січня 2024 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
623
День народження Степана Бандери та благодійність Віктора Пінчука.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 1 січня 2024 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 1 січня 2024 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «Рада», «1+1», ICTV/СТБ.

Блоків «Інтера», Суспільного та «Ми — Україна» в національному етері цієї доби не було.

У нічному блоці марафону протягом перших п’яти годин етеру транслювали новорічний концерт. Далі показали ранковий випуск новин телеканалу «Рада».

Народна депутатка Євгенія Кравчук («Слуга народу») говорила про законопроєкт про мобілізацію: перше тематичне засідання депутатського комітету може пройти вже 2 січня 2024 року, важливо буде вислухати зауваження представників усіх фракцій. Також гостя сказала, що на перше читання законопроєкт має потрапити у тому вигляді, який отримає найменше критики. А ще процитувала новорічне звернення Володимира Зеленського: «Або ти працюєш, або ти воюєш».

Про правила перетину кордону говорили з речником Державної прикордонної служби Андрієм Демченком. Він сказав, що правила перетину кордону й категорії, які можуть перетинати кордон, не змінювалися. Проте, зважаючи на збільшення кількості підробних документів, умови виїзду перевіряються ретельніше.

З офіцером розрахунково-аналітичного центру Дмитром Сергєєнком у гостьовій студії «1+1» обговорювали використання росіянами хімічної зброї. Він сказав, що противник використовує газові гранати зі сльозогінним газом. 

Про Степана Бандеру говорили з істориком Олександром Кучеруком. Він розповідав про народження, дитинство та життя голови Проводу ОУН-Б.

У блоці телеканалів ICTV та СТБ показали сюжет з ознаками замовності про те, як телеканал ICTV2 влаштував показ власного кіно в центрі реабілітації Recovery. Згадали і що проєкт реабілітації заснувала родина Пінчуків. Нагадаємо, що ICTV, СТБ та ICTV2 входять до медіагрупи Starlight Media, яка також належить Віктору Пінчуку.


Також показали інтерв’ю з віцепрем'єр-міністеркою з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Ольгою Стефанішиною та співачкою Наталею Могилевською.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
623
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду