Про що говорили в етері спільного телемарафону 8 січня 2024 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 8 січня 2024 року

10 Січня 2024
728
10 Січня 2024
19:23

Про що говорили в етері спільного телемарафону 8 січня 2024 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
728
Ситуація у регіонах та захист культурних пам’яток.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 8 січня 2024 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 8 січня 2024 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «Інтер», «Рада», «1+1», ICTV/СТБ.

Блоків «Ми — Україна» та Суспільного в національному етері цієї доби не було.

У нічному блоці марафону працювала команда телеканалу «Інтер». Повторили частину етеру попередньої доби, разом з підсумковим випуском новин тижня.

З політичним оглядачем Олексієм Буряченком у гостьовій студії «Ради» говорили про ситуацію в Німеччині. Він сказав, що німці бачать, наскільки вони безпомічні перед російською розвідкою Зокрема, це стосується відсутності реакції на розвідувальні безпілотники, які літають над військовими базами.

Політичний коментатор Володимир Фесенко сказав, що наразі є два типи цілей для російських повітряних атак: військово-промислові об'єкти та великі цивільні міста. По містам б'ють, аби підштовхнути українців до миру на російських умовах. 

Про ракетну атаку на Кривий Ріг говорили з очільником Криворізької районної військової адміністрації Євгеном Ситниченком екснардепом Олександром Вілкулом. Останній розповідав про наслідки удару й обсяги пошкоджень, а також роботу комунального транспорту.

Ситуацію на Одещині коментував народний депутат Олексій Леонов («Слуга народу»). Він розповідав про волонтерську коаліцію, яка сформувалась у регіоні. Вона допомагала Миколаївщині та Херсонщині, а тепер допомагає ліквідувати наслідки російських ракетних атак. Також він дякував відповідальному одеському бізнесу.

У блоці «1+1» про збереження культури та історії говорили зі співзасновником проєкту сканування історичних пам’яток Skeiron Юрієм Преподобним та автором проєкту «Українські палаци. Золота доба» Акімом Галімовим. Нагадаємо, що проєкт виходить на YouTube-каналі «1+1».


Михайло Федоров, міністр цифрової трансформації, у гостьовій студії телеканалів ICTV та СТБ розповідав про підсумки минулого року, важливість розвитку технологій, можливість виготовити мільйон дронів та розвиток застосунку «Дія».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
728
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду